Hello from Ireland!

Tack Amanda att du har gastbloggat for mig under tiden jag ar borta. Klanningen och skorna var snygga!
Sitter vid min morbrors barbara dator nu, har inte kunnat blogga pa lange nu! Skont att skriva lite igen. Har haft det valdigt bra har i Irland. Shoppat och halsat pa slaktingar.
Vi hors nar jag ar hemma igen! Kommer hem pa mandag.

Who needs physics?

Både jag och Rebecca hatar fysik. Även fast jag har hyfsat lätt i skolan så är fysiken på gymnasiet jättesvårt och jobbigt. Min lärare är lite väl överambitiös oxå, så det hjälper inte det minsta. T.ex så måste vi skriva laborationsrapporter på det vi har laborerat om. Och instruktionen till hur lab-rapporten ska se ut är på 4st A4-papper.

Fast jag får väl skylla mig själv när jag har valt att gå naturvetenskapliga programmet.
Men vem behöver fysik egentligen? Vi kan strunta i fysikens lagar och kan lika gärna sväva fritt i luften utan gravitationen. Det skulle vara mycket roligare, right?

/ Amanda


Dagens drömoutfit

Nu ska jag testa på en ddo. Jag och Rebecca har inte samma smak av kläder, men jag tror att hon skulle kunna tycka om de här.


Klänning: Ellos
Skor: Skokanonen


/ Amanda

Gästbloggare

Hejsan hoppsan! Just i detta tillfälle sitter Rebecca på ett plan till Irland. Nu undrar ni kanske vem det är som bloggar? Jo, Amanda heter jag och jag har lovat Rebecca att inte låta bloggen vara helt död. Det här sms:et fick jag imorse som jag tyckte ni kunde få se:

"Förlåt om jag väcker dig nu <3 tänkte bara säga att jag inte kommer kunna svara på sms. Men vi hörs nog någon gång under tiden jag är borta. Kan du skriva att jag åker tio över tio och är framme hos mormor kl sex och har fyra fem timmar mellanlandning i Stansted :P hoppas du får ett bra lov <3
.
Frian Becca"

/ Amanda

Dagens drömoutfit.

Höll på att glömma Dagens drömoutfit. Här kommer den!

Jackan på vänstra bilden och en svart klänning till det. Ville lägga in hela bilden, tycker den är riktigt snygg! (bild från topshop.com).

Hello again.

Kom nyss hem. Kan fortfarande inte få in det i mitt huvud, imorgon åker jag! Känner pirret, men känns som att imorgon är det vilken dag som helst, vakna upp, äta, träffa kompisar.. ja ni förstår. Imorgon kommer säkert pirret. Brukar ha väldigt svårt att sova kvällen innan, men känner mig dödstrött ikväll.

Känns så annorlunda den här gången, att åka dit och träffa släktningarna. Det känns som att jag har förändrats på något sätt och att allt inte kommer "rulla på som vanligt". Säkert bara jag som inbillar mig att något inte kommer stämma. Klart allt kommer gå bra, trots dom fyra-fem timmarna jag måste vänta i England.

Imorgon kl nio åker jag hemifrån. Kommer lägga upp många bilder när jag har kommit hem igen(3/3). Måste packa klart nu så jag inte får panik i morgon och glömmer något.

Vi hörs inte mer på ett tag nu(men sluta inte läsa för det!) Ha det så bra, vi hörs när jag är hemma igen(eller om jag hittar någon dator där. Haha).

Byebye.

Flumm.



Nu är Amanda här och vi håller på att flumma och skratta som vanligt. Snart ska vi hem till hennes mamma för Amanda vill träffa sin mamma och bror innan han drar hem igen. Vi gjorde lite filmer också, men dom vågar jag inte lägga ut här. Ironi på hög nivå, jag lekte fjortis! Haha, tro mig, det lät så jävla kul.

Nu ska jag dra innan Amanda börjar skrika "Becccccca vi måste faktiskt gå nu!!".
Vi hörs senare.

Snygga bilder.

Min kompis Amanda kommer gästblogga lite under tiden jag är borta.
Bara så ni vet!
Känns bra för då är inte bloggen helt död.

Nu kommer lite bilder från den här bloggen. Får mycket inspiration. Älskar håret och sminket! Bilderna är riktigt fina.
Hoppas det kommer fler såna här bilder i hennes blogg, så coola!



Imorgon.

Hej nu är jag hemma igen! Kom nyss hem från stan, fixade lite saker inför resan. Imorgon bär det av. Kommer sakna bloggen och uppdateringen kommer vara dålig under hela slutet av "feb-månad". Om någon snäll kompis inte vill gästblogga åt mig lite kanske? Haha.

Fick reda på hur det gick på skriftliga delen av nationella provet idag, eller.. Läraren sa "jätte jätte bra Rebecca!".
Det låter bra! Känner mig stolt. Hoppas det går lika bra på muntliga delen också.
Hade fysik-prov idag också, det gick tyvärr inte lika bra. Blir inte bättre än ett svagt g.

Ska lägga ut lite snygga bilder från en annan blogg senare och lägga ut dagens drömoutfit. För nu måste jag packa. Vi hörs!

Dagens drömoutfit.


Dagens drömoufit, sommrigt och bekvämt. Svart linne under öppen skjorta och barfota till det.

Har försökt plugga fysik nyss, önskar jag kunde säga att det gick jätte bra, men det skulle vara en lögn. Det gick kasst, känner mig puckad. Fast det är jag inte! Men blir sur på mig själv när jag inte förstår det jag läser. Men just nu är det tröttheten som sätter sina spår, det är anledningen till att jag inte mått så bra idag.

Det här blir kvällens sista inlägg, så godnatt till er alla!

Fysik.

Ska sätta igång och plugga fysik nu. Mitt absoluta hat-ämne! Att läraren gav mig dåligt slutbetyg gör inte saken bättre heller. Men brorsan har gett mig pluggtips. Så det ska nog gå bra.
Tror det handlar om el.. eller något.

Rensar tankarna.

Det är en del saker jag tänker tillbaka på och önskar aldrig skulle ha hänt. Skuldkänslor, dumma idér, träffat personer som förstört mycket o.s.v. Just nu känns det som ett stort hål i mig, men hålet är fyllt bilder, tankar och känslor. Känns som något inne i mig skriker och vill ut.
Jag har gått vidare från många av dom här sakerna, men hålet kommer nog alltid finnas kvar. Det är den där delen av kroppen som tänker "tänk om...".

Nu ska jag sluta låta deppig och försöka bli på bättre humör! Måste plugga till fysikprovet som är imorgon. Hade tänkt börja plugga en vecka innan men nu sitter jag här igen, kvällen före och känner mig tankespridd.
Den här veckan har varit min dåliga vecka.
Fast nu har jag bestämt mig för att ändra på det!

Dagens drömoutfit kommer senare.


Pizza.

Hej! Nu är jag hemma. Är extremt trött idag, vill bara lägga mig mer ner och sova. Har varit en ganska okej dag idag, började dåligt men slutade bra. På Hemkunskapen bakade vi pizza. Min blev jätte stor och jag åt upp hela, fyfan kändes som jag skulle spy! Haha. Vi hade "vem som kan dricka vatten snabbast tävling också" jag vann några gånger. Tror jag drack runt 25-30(små glas) med vatten. Säger bara en sak, kändes som jag skulle pissa på mig efter det. Ja jag är inte helt normal!

Ska lägga ut dagens drömoutfit lite senare. Vi hörs♥


3 dagar kvar.

Det här blir dagens sista inlägg. Sitter och dricker vatten och har nyss ätit en halv avokado, känns renande. Älskar avokado, så himla gott och vatten är inte så dåligt det heller. Haha.
Nu ska jag gå och lägga mig, behöver min skönhetssömn, för det visste ni väl redan.. att desto mer man sover desto vackrare blir man. Nja, det där kanske inte stämmer helt. Men kroppen mår i alla fall bra av det.

Idag är det exakt 3 dagar kvar till jag ska till Irland, känns helt sjukt, längtar så otroligt mycket! Ska bli kul att träffa alla igen.

Sov så gott.


Grey's anatomy.

Sitter och kollar på Grey's anatomy med brorsan. Säsongsstart! Har inte saknat det, men när jag börjar kolla igen blir jag helt fast. Jag är en sån där som lever mig in i programmet jag kollar på så jag sitter och säger saker om "shit hon får inte dö!!!". Brorsan sitter och kollar snett på mig och säger "det händer inte på riktigt". Känner ni igen er?
Nu ska jag fortsätta kolla, om vi inte hörs mer ikväll så säger jag godnatt nu!

Dagens drömoutfit.



Dagens drömoutfit(med ett svart linne under.) Känner för en sån här cool stil idag.
Säger bara en sak, cheap monday aw/w 09 är helt underbart!

Crazy.

Hej kom hem för inte så länge sen. Träffade Jannica och hittade på massa kul, har skrattat i flera timmar känns det som. Jag höll på att rasa i bäcken vid Jannicas hus. Haha, jag sprang ifrån Jannica för hon kasta snö på mig och så skulle jag springa över bron, då fastna cykeln och jag flög, om jag inte hade tagit tag i räcket hade det blivit en simtur. Jannica höll på att vrida sig av skratt och jag började as garva. Kul var det! Ja vi är sjuka!

Vi gjorde massa andra sjuka saker också, men mer om det senare! Hoppas ni har haft en bra dag. Jag har ätit mängder chocklad och glömde min träning som började halv sju. Fanfanfanfan, blev riktigt besviken på mig själv. Men ska sätta igång snart igen, träna, träna, träna!

Nu ska jag hämta vatten och lägga in bilder på datan, vi hörs.

Bowling.

Hej nu är jag hemma igen, gick tidigare idag än vad jag skulle gjort, för min ena lins åkte ur. Jävligt irreterande, kliar i ögonen och sminket rinner. Sen efter det kommer huvudvärken. Men nu ska jag inte gnälla. En sak till bara, kan det inte bli varmare nu, trött på kylan!

Bowlade idag innan jag åkte hem, ni ska få se bilder senare!
Snart ska jag ta något att äta och värma mig. Vi hörs!

Bild.

 
Tiden går sakta ikväll.
Men snart ska jag gå och lägga mig, ska bli skönt att sova. Jag är väldigt trött.
Men innan jag stänger av datorn ska jag lägga in en bild här i bloggen. Jannica hade tråkigt, så hon ville att jag skulle skicka bilder på mig själv som hon skulle göra om. Ni kanske får se fler imorgon, för datorn är seg ikväll så det tar väldigt lång tid att lägga ut bilder.
Godnatt!


Let's party.

Kom igen nu, alla som besöker kan väl fråga något? Snälla. Har så otroligt tråkigt så det känns som jag ska rusa runt i huset och driva mina föräldrar till vansinne.

Har nyss käkat, är inte riktigt mätt. Men ska ta något mer att äta senare.
Är otroligt sugen på att festa nu. Känns som det är hetaste samtalsämnet idag. Festfestfest! Men när jag kommer hem från Irland så blir det nog fest under temat "bränna allt gammal skit, som du inte vill ha"(minnen från ex osv.)
Älskar att ha teman på fester, blir lite extra speciellt då.


Dagens drömoutfit.


Den här snygga t-shirten till ett par svarta jeansleggings.
T-shirt från topshop.
Väst från gina tricot.
Skor vet jag inte riktigt, något färgglatt kanske.
Sminkinspiration kommer också senare! Har hittat bilder som är helt underbara!

Dont stare at me.

Hej! Fick tillbaka so-provet idag, blev vg.
Jag är inte riktigt nöjd, fast så blir det om jag inte pluggar tillräckligt mycket.

Efter skolan var jag och handla och följde med Jannica när hon skulle sola. Vi träffade en kille som vi kände igen och vi försökte gömma oss, hahaha. Han är inte direkt "den bra sorten" om jag säger så. Vi trodde dom skulle gymma, men när Jannica hade gått in i solhytten så satt jag på en bänk så kom dom(han och hans kompisar) och skulle bada. Dom glodde inte lite mycket på mig, pinsamt.

Skickade ett desperat meddelande till Jannica "omg dom är här. Shit". Haha, lite fjortisspråk där. Men jag blev chockad. Försökte kolla bort men deras blickar förföljde mig.

Nu sitter jag här och äter chocklad(ovanligt) men mörk ska det vara! Mums.
Senare måste jag plugga lite. Men imorgon är det friluftsdag, ska bowla och gymma. Kul! Men min bowling teknik är inte den bästa, haha, en del skulle nog tro att jag ser fel på ett bowling klot och en basketboll.
Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs senare! Dagens drömoutfit kommer strax.

Jordgubbar och choklad.

Sitter och dricker en smoothie jag har gjort. Avokado+vaniljyoughurt+jordgubbar=otroligt gott! Avokadon gör smoothien extra krämig och god. Även min kompis Amanda tycker om min egengjorda smoothie, fast hon var helt emot avokado förut. Till det har jag ätit lite mörk chocklad 70%. Mums säger jag bara.
Ska snart gå och lägga mig, vi hörs imorgon. Sov så gott!♥

Slappdag.


Två bilder som sammanfattar min kväll igår. Bjuder på bilden, haha!


Dagens drömoutfit.



Dagens drömoutfit.
Diana Orving aw/w 09.
Tror det finns någon liknande klänning på Monki. Så snyggt!
Strandruffs och mycket mascara till det.

Vart kommer kläderna ifrån?

Det var en läsare som undrar om jag kunde skriva var kläderna kom från(se gårdagens drömoutfit.) Klart jag kan! Här kommer det:
Jeansklänning från Gina tricot.
Solbrillor och skor från H&M.

Vill bara tala om att era kommentarer peppar mig och får mina dagar att bli snäbbet bättre!

Toppad och klar.

Hej! Hur mår ni? Jag mår ganska bra, lite smått irreterad men jätte nöjd med mitt hår. Har klippt mig idag, håret var inte lika slitet som förra gången. Det lönar sig att sluta platta håret. Tro mig! Jag slutade platta håret för cirka tre-fyra veckor sen och mitt hår har blivit mycket bättre.
Gjorde so-provet idag också, gick helt okej. Men blir inget mvg den här gången.

Dagens drömoutfit+bilder kommer senare. Hejdå så länge!

Dagens drömoutfit.


Dagens drömoutfit, skorna skulle dock varit i svart.
Till det skulle jag haft vågit hår och färgglad sminkning.

Choklad.

Just nu sitter jag här med samhälls böckerna i famen och förhör mig själv.
Fast plusset är att jag har ansiksmask i ansiket, helt underbart. Första gången jag testar den här sorten "Chocolate Mud Mask" från Kiks, den luktar helt underbart.
På tal om choklad, testade någon mörk choklad med citron och ingefära i. Farligt gott, min nya favorit!
Lägger in bilder senare!


Gossip Girl

Ikväll är det Gossip Girl, om några minuter. Jag följer serien slaviskt. Tycker det är kul att drömma sig bort och inte tänka på sitt/sina egna liv/problem för tillfället, kolla på alla snygga kläder och sitta och tänka "ååååh" när man ser Nate.
Jag har läst böckerna också och kan säga att det är ganska stor skillnad. Så om ni gillar serien, läs inte böckerna!
Den person som är mest olik är Vanessa.

Nej nu ska jag ladda upp med lite mörk chocklad och vatten! Sen blir det att plugga till so-provet som är imorgon, statsskick och regering, hoppas det kommer gå bra.
Hejdå så länge, vi hörs!

I know what you did last summer.

Igår hittade jag en lista som jag gjorde förra året "Mål för mig sum08" kallade jag den listan.
Det var saker som jag ville hinna med innan sommaren tog slut. Ganska kul att tänka tillbaka och kolla på listan och tänka, nu har jag gjort allt på den där listan. Kanske alla förutom två!

Har bestämt mig för att göra en sån lista det här året också, en för hela året och en för sommaren. Tänker dela med mig med lite saker här i bloggen. Resten är hemliga! (inte det som står här under, utan tänker dela med mig när jag kommer på olika saker.)

Några saker som var med på listan.
-
Tälta
- Komma i form.
- Bli brun.
- Ha kul.

Det där var några, resten är antingen för personliga eller helt enkelt tråkiga.

Läxor och jag är inte alltid ett bra team.

Biter mig i läppen, virrar omkring, kliar mig i hårbotten, muttrar svordomar och känner hur irritationen  växer. Ja, jag har börjat skriva på min inlämningsuppgift och känner mig som världens dummaste människa just nu.
Har lust att skita i mina drömmar om att få mvg, dom kommer ändå gå åt skogen, inte ens värt att kämpa. Men om jag ger upp nu, kommer jag alltid ge upp.
Jävla litteratur historia!

Hora är väl någon som säljer sex? Inte som använder urringat.

Läste nyss en sak på bilddagboken om att vi tjejer blir behandlade dåligt. Jag kopierade texten i en annan tjejs bildagbok och gjorde om den till min egna.

"Varför ska vi tjejer bli behandlade som skit?
Om vi sminkar oss, har hårförlängning och tar vissa bilder så är vi fjortisar. 
Är inte fjortis ett beetende?

Om vi försvarar oss så är vi bitchar, varför det? Ska inte vi få försvara oss?
Tycker ni bara att vi ska stå och ta skiten då eller?

Om vi har urringade tröjor så är vi horor. Hora är väl någon som säljer sex?

Hur ska vi vara, hur ska vi bete oss, hur ska vi se ut?"


Så skrev jag. Men vet ni vad jag tycker, vi kan inte lösa något av det här om vi inte löser problemet mot killar först.
Om en kille bryr sig för mycket om sitt utseende blir han kallade bög. Om en kille gråter blir han kallad fjolla, samma sak om han inte vill slåss.
Ja, vi tjejer blir behandlade dåligt. Men killarna då? Blir inte dom också dåligt behandlade. Jag tycker alla ska få visa sina känslor utan att bli kallade dumma saker.

Jag är en sån där tjej som säger emot om jag tycker något är fel, det har lett till att jag har blivit kallad bitch eller surpuppa. Vadå? Ska inte jag få stå för det som är rätt? Jo, det är klart jag ska få! Alla ska få stå för det dom vill.
(inte dom flesta fallen, men det finns en del undantag!)

Om en tjej använder korta shorts, kort kjol eller urringad tröja/linne blir hon kallad många saker. Blickarna är också många. Jag kommer ihåg en gång när jag använde mina favorit shorts på sommaren och 30 åriga män gav mig suktande blickar och busvissla. Herregud, tänkte jag. Får inte jag gå klädd som jag vill utan att bli behandlad så här?

Jag skulle kunna skriva i flera timmar om det, mina upplevelser och åsikter. Men jag avrundar här.

Vad är era åsikter?


I'm so tired.

Hej, har nyss käkat frukost och ska snart sätta igång med pluggandet. Har so prov imorgon, statsskick och regering.
Är jätte trött, kollade på någon film igår på 5an om någon vulkan som fick ett utbrott.
Den slutade ganska sent och jag sov till 11-12 tiden idag.
Undrar hur jag ska orka upp till skolan imorgon, haha.

Kommer skriva lite senare idag, när alla läxor är klara. Tills dess får ni längta till Dagens drömoutfit, det låter väl bra?
Hejdå så länge.

Bonne nuit.

Nu ska jag dricka te och sen ska jag gå och lägga mig, tänkte bara säga godnatt till er först.
Godnatt, sov så gott. Vi hörs imorgon!

I love it.



Det funkar inte att lägga ut bilder från min cam, hade tänkt visa lite bilder på mig, hur jag ser ut när jag är totallt uttråkad men datorn sammarbetar inte.
Det blir en dagens drömoutfit i alla fall, det här skulle jag vilja haft på mig på Alla hjärtans dag.

Home sweet home.

Hej nu är jag hemma igen. Hade en trevlig dag hemma hos kusinerna, vi åt och snackade en hel del. Jag har en kusin som är jämngammal med mig och vi är som vänner. Kan prata om allt. Det är kul, för då har jag alltid någon att snacka med.
Sitter och funderar på vad jag ska hitta på nu, vet inte om jag ska skriva ett sms till någon kompis om vi ska hitta på något. Ska lägga upp lite bilder senare i alla fall.

Vi hörs!

Slag i ansiktet.

En sak jag stör mig på är att min mamma jämt blir förbannad om jag säger saker som "Du mamma, det där rouget är inte den rätta färgen för dig" blir hon sur och kommer alltid med en syrlig kommentar tillbaka, det hände nyss.
Mamma hade på något gammalt rouge i rostbrun färg. Då sa jag(försökte vara snäll) "Den där färger passar inte dig så bra, du har på för mycket" då blixtrade hon till och sa "det där skärpet du har på dig passar inte till tröjan och jag tycker inte alltid du sminkar dig så fint men säger inget för då får jag väl huvudet avhugget".

Ångrade mig på en gång efter jag hade sagt det. Ibland är det bäst om man håller käft.
Vill tillägga att det såg ut som hon hade hudutslag.
Men nu ska jag svara snäll och hålla käften.

Ska hem till min kusin nu, vi hörs senare!


Hiss eller diss?

Det blir ingen Dagens drömoutfit idag, det blir en "hiss eller diss".

Jeans tajts, hiss eller diss?
Äger själv ett par, men i mörkblå från Vila.
Jag tycker det är skit snyggt! Men jag gillar om det är fickor på rumpan.

Alla hjärtans dag.

Jag borde egentligen plugga. Inlämingsuppgiften är fortfarande inte klar.

Idag är det Alla hjärtans dag. Alla blir så romantiska av sig, är jag den enda som inte förstår det viktiga med den här dagen? Jag tycker man ska visa sin kärlek varenda dag, istället för en. Visst det är en anledning att vara extra gullig men kom igen! Det finns en del av oss som skrattar av tanken på det här, jag är en av dom. En av dom sjukt oromantiska människorna på den här jorden.
Har många anledningar att få en plats i det gänget, men om jag drog upp dom här skulle ni bli helt förtvivlade, tro mig!

Ha en bra Alla hjärtans dag i alla fall, men kom ihåg, visa er kärlek varje dag!

Godmorgon.

Hej. Jag har nyss ätit frukost och ska snart börja fixa mig, för vid 16.00 ska jag hem till min kusin. För att fira hennes födelsedag(lite i förskott). Kanske slänger in en dagens om det passar, i alla fall på sminket! Sen får vi se fall kläderna och håret duger för att vara med på bild, haha!

Nu ska jag duscha och sminka mig.  Hoppas ni får en bra dag allihopa!


Grattis i förskott.

Tänkte bara säga godnatt. Imorgon är det Alla hjärtans dag och jag ska hem till min kusin för fira att hon fyller 16 år på söndag. Hoppas ni andra får en bra alla hjärtans dag!

Godnatt, sov så gott.

Let's dance.

Har kollat på Let's dance ett tag. Såg inte hela programmet, men dom två sista var klart bäst, Magnus och Morgan. Brukar ni kolla på det? Vem/vilka är era favoriter?
Ska gå och lägga mig snart, håller på att rasa av stolen. Haha.

"DDO"



Dagens drömoutfit(ddo). Jag skulle dock tagit bort halsbandet, gillar det inte. Resten är så jäkla snyggt! Älskar nitar, kan inte få nog av dom. Shortsen är sådär snyggt bleka som jag vill ha dom. (Kanske lite för mycket nitar, men skärpet älskar jag!)
bild från lookbook.nu

Im all alone

Jag har så otroligt tråkigt och jag känner mig ensammast i världen just nu.
Känns som alla andra utom jag är ute och har kul, dåliga tankar, deppiga tankar. Nej nu ska jag sluta.

A kick in the ass.

Har nyss käkat och har världens energi, studsar runt som en gummi boll, sparkar i luften, slår slag med armarna och gör armhävningar. Haha jag har blivit galen, men träning är så himla kul! Jag älskar det. Hur jag än mår gör träningen alltid att jag mår bättre.
Gymmade idag i skolan också, så jäkla skönt!
Vad tycker ni om träning? Vilken är eran favorit sport?

Chocolate.

Hej kom nyss hem från stan. Gick jättefort att fixa linserna, in fem minuter, fick nya linser, linsvätska och bokade ny tid. Sen var det klart! Efter det gick jag in på gallerian en snabbis och köpte lite smink och ansiksmasker, chocolat mud mask, låter otroligt skönt! Mamma kalla det "din alla hjärtansdag present". Tack mamma!
Vi var och handlade mat också.

Nu sitter jag här hemma och väntar på att maten ska bli klar. Samtidigt som jag stör mig på min högtalare, för det är någon som sitter och snackar ryska eller något, skumt! Kommer ihåg första gången det hände, jag fick panik!

Ska lägga ut Dagens Drömoutfit senare.
Nu är det äntligen helg, hoppas ni får en bra helg allesammans!

Fredag den 13e.

Hemma från skolan nu. Dagen har varit seg och det har verkligen varit en otursdag för mig. Tappat mobilen i golvet två gånger, rasat, gjort illa mig och lite mer saker.

Känner för att hitta på något kul ikväll, men det verkar som det kommer bli en pluggdag. Snart ska jag ta bort sminket för jag ska ner till synsam och kolla ögonen och betala linserna. Har ingen lust, orkar verkligen inte. Men måste åka dit för nästa vecka hinner jag inte. För om exakt en vecka kommer jag packa väskorna och känna längtan efter Irland!

Vi hörs senare!

Moliére.


Hej. Sitter och jobbar med inlämningsuppgiften nu. Samtidigt som jag försöker låta bli att spy och somna. Hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har!
Det här är den enda faktan jag har hittat..

"Inom franskklassicismen krävdes förnuft, sanning och natur i innehållet samt klarhet och smak i det poetiska uttrycket. Det skrivna skulle vara trovärdigt och den sanna mänskliga naturen skulle skildras på ett allmängiltigt sätt, det vill säga typen blev det väsentliga, inte individen. De problem som togs upp skulle kunna ställas i alla tider. En mängd regler ställdes för olika genrer. Inom tragedin ställde man krav på de så kallade tre enheterna: tiden, rummets och handlingens enhet. Det var slut på allt hoppande mellan tid och rum och alla allegorier; det skulle vara klart vad det handlade om."

Killen på bilden är författaren/skådisen m.m som jag skriver om.
Nu gäller det bara att göra om det till min egna text et voliá så är det klart!
Godnatt!

Bloggen krånglar.

Blogg.se krånglar ikväll, har försökt komma ut ett bra tag nu men inte lyckats. Men äntligen så gick det! Sitter här och försöker skriva ihop en faktatext som ska duga som inlämningsuppgift. Går inte så bra, jag och gammaldagsspråk går inte ihop. Men jag tänker inte ge upp.

Vi hörs senare, kanske lägger upp en bild ikväll!

Do your homework, stop whining!

Läxor, läxor, läxor är det enda jag kan tänka på just nu. Men jag kommer aldrig igång, börjar aldrig göra dom. Blir trött på mig själv! Har en väldigt viktig inlämningsuppgift att göra klart tills imorgon. Måste bli klar!
Varje gång jag försöker peppa mig och tänker "nej nu måste jag göra den" hittar jag på något annat att göra.

Litteratur historia handlar inlämningsuppgiten om. "Franklassism och Moliére".
Bara tanken att sätta mig och samla ihop all fakta om det och skriva klart ett A4 med fakta och frågor får mig att vilja spy. Nej, nu ska jag skärpa mig och sätta igång med läxorna.

Fick veta hur det gick på nationella provet idag, läsförståelse delen. Hoppas att skriftliga delen går lika bra!

"Så vacker utan spackel att du inte kan förstå..."

Idag har jag en "slapp dag". Mjukisbyxor, knappt något smink och ofixad hår.
Jag gillar att sminka mig och klä mig snyggt men jag har blivit för lat för att ens klä upp mig lite.

Dagens drömoutfit.



Volanger, grönt, väskan, skorna och posen.
I like it!

Utmaningar.

Jag nämde i ett tidigare inlägg att jag ska börja utmana mig att göra olika saker varje månad.
Har ni något tips?

Här är i alla fall det första:
Att inte platta håret på en månad(förutom speciella tillfällen)

Har inte plattat håret på länge nu, kanske en gång på en månad. Så nu ska jag fortsätta med det.
För mitt hår är så jävla slitet.

Tips på utmaningar? Kommentera gärna!

Dame.

Hemma igen! Attans, vet ni vad jag kom på.. jag skulle varit kvar efter skolan idag och gjort ett prov som jag inte gjort. Ojdå. Inte bra, men det ordnar sig. Nu sitter jag här och dricker te och äter macka.
Är helt slut efter dagen, höll på att somna fyra-fem gånger idag.
Vi hörs senare, nu måste jag plugga. Lägger in dagens drömoutfit senare!


Final.

Har nyss kollat klart på Americas next top model. Jag vet inte om jag tycker rätt person vann. Tycker Sam är riktigt gullig och poserar snyggt. Vad tycker ni vann rätt person?

Nu ska jag plugga biologi, har prov imorgon "Människan och miljön" men det betyget räknas in i kemibetyget.
Hoppas det kommer gå bra.

Ska försöka gå och lägga mig tidigt ikväll. Behöver sova ut. Så godnatt! Vi hörs imorgon.
Kanske lägger ut en bild senare, vi får se.

Hit eller diss?


Vad tycker ni, hit eller diss?
Jag tycker den är snygg om den matchas på något bra sätt.

Dagens drömoutfit.



Dagens drömoutfit.
Älskar skorna på bilden, skit snygga! Känner för en rockig stil idag. Skulle haft en färgglad spetsbh under.
Sotig makeup och rufsigt hår till det!

10 days left.

Nu är det bara tio dagar kvar tills jag ska till Irland. Jag har längtat hur länge som helst nu! Så förvänta er dålig svenska när jag kommer hem sen igen. Brukar alltid blanda engelska och svenska när jag har varit i Irland, t.ex något i stil med "Ja I know, så jävla hot" Haha, ungefär kan det låta. Det där var ett dåligt exempel men ni förstår nog poängen.

Kan knappt bärga mig, vill dit nu! Saknar mina släktingar.

Kommentarer.

Just det.. ska svara på era kommentarer senare, min dator är seg just nu!

Te.

Nu är jag hemma igen. Sitter och dricker te och käkar macka. Te är riktigt gott, speciellt grönt och rött!

Vi får se fall det blir någon träning ikväll, vill så gärna träna men min förkylning är hemsk just nu.
Älskar att känna mig helt slut efter ett träningspass, även om jag inte så ofta blir det, känna hur trött och hungrig jag är och sen gå och lägga mig och sova gott. Det är underbart, träning är nog min allra bästa vän! Haha.

Ska lägga ut dagens d-o senare. Måste hitta den först bara.

Twiggy.


Skola

Hej! Sitter i skolan nu. Om min lärare skulle se vad jag håller på med skulle hon få damp. Har syslöjd och letar fakta om Twiggy.
Det har hänt massa saker här idag på min skola, polisen var hit och vår Romme-resa kanske blir inställd pga några idioter som kastade ner ett bord i ljushallen. Förstår inte det roliga med det. Folk kunde blivivt skadade, men som tur är blev ingen det.

Kommer bli en lång dag idag, har kvarsittning efter skolan, men vi hörs när jag kommer hem. Hejdå så länge!

Ce soir.

Ikväll har jag kollat på Top model och pluggat franska. Fotograferingen i kvällens avsnitt är ett av mina favoriter, tyckte dom var snyggt stylade och sminkade.
Jag vet redan vem som kommer vinna, men det är ändå kul att se.
Nu sitter jag här och försöker låta bli att somna. Inte det lättaste direkt, så jag ska nog gå och lägga mig nu.

Vi hörs imorgon!
Bonne nuit.


Att bada näck.

Hej. Nu har jag nyss ätit, spagetti och köttfärssås.
Börjar längta mer och mer till sommaren nu, när jag kan klä mig tunt utan att frysa ett dugg, springa runt barfota och bada näck. (ja ni läste rätt.) Haha, det är en tradition jag och en kompis har. Det är så befriande och kul.
Någon speciell känsla med det, känns förbjudet och galet. Men roligt!

Har ni någon speciell tradition ni brukar göra med era vänner?
Ska plugga franska nu och sen kolla på Top model, vi hörs!

Era favorit bloggar är..?

Tipsa mig om bra bloggar.
Gärna som handlar om mode, fotografering, styling eller något sånt.
Det är inte värt att tipsa om eran egna, för vet ni vad? Jag brukar kolla i dom ändå :)

Dagens bild!



Jag älskar färg. Blir alltid gladare när jag klär mig färgglatt eller ser någon annan person som vågar att sticka ut.
Har ändrat mig nu, första bilden, den lila klänningen med nitskärp är dagens drömoutfit. Så snyggt!

Scream it out.

Jag är så himla trött. Har ingen ork just nu att göra något överhuvudtaget.
Blir inte nöjd med någonting och känner att dagens outfit borde varit något färgsprakande i stället.
På lite depphumör just nu. Men jag vet att det kommer gå över snart, på måndag kommer det vara över, då kommer alla jobbiga tankar vara över! Förhoppningsvis. Jag ska hålla humöret uppe, för jag tjänar inget på att gå runt och tjura. Men behövde verkligen skriva av mig.

Ska fixa lite käk nu, vi hörs senare!

Dagens d-o.



Det på bilden här över är Dagens drömoutfit. Skulle haft mer täckande strumpbyxor och skor i någon färggladare färg.
Men t-shirten är helt underbar!

Bilden är från lookbook.nu

Golf och gnäll.

Hej, nu är jag hemma igen. Den här dagen gick väldigt fort, ganska kul dag i skolan. I början av dagen var jag väldigt seg och höll på att somna några gånger, men sen kom jag igång.

På idrotten spela vi golf(skit tråkigt) och spelade innebandy. Vi brukar alltid blanda tjejer och killar, men idag gjorde vi inte det. Anledningen? "Killarna kommer säkert kasta iväg golfklubborna så vi får dom i huvudet" var det några tjejer som sa.Otroligt löjligt tycker jag. Visst killar kanske är lite mer hårdhänta. Men det betyder inte att dom skulle göra något sånt. Kanske larva sig lite, men göra illa någon med flit? Nej skulle inte tro det.

Så på innebandyn var det bara vi tjejer som spelade, det var väldigt tråkigt. Efter mindre än halva tiden satt hälften på bänken och gnällde. Vet ni varför.. jo för att dom tyckte det var så tråkigt att bara spela tjejer mot tjejer. "Hallå?!" Det var ju ni som valde det tänkte jag men höll käft.

Blir trött på sånt där gnäll, för vad spelar det för roll?  Spela eller spela inte, ert val, era betyg och erat jävla gnäll.
Nu har jag pratat av mig.

Vi hörs senare, kommer lägga ut dagens o-d och något mer. Ha det så bra!

Här är det i alla fall ingen som svälter.

Hej. Har nyss käkat men är fortfarande hungirg, förstår inte vad det är med mig idag. Vill bara ha mat hela tiden!
Nu ska jag över till Amanda ett tag.
Vi hörs senare.


Bild från forever21



Snyggt hår och smink på bilden.


Blueberry Mascara.

Jag skrev tidigare om att jag ville ha tips på en bra mascara, inlägget hittar ni här om ni vill ge mig ett bra tips!
Senare den dagen åkte min mamma ner på stan med en lista på mascaror hon skulle kolla på, hon köpte hem en som inte stod på listan, Lumene- Blueberry Curl Mascara. Jag menar inte att jag inte tycker det var snällt av henne att köpa den men, enligt mig är den helt kass.
Borsten är tunn och liten. Konsistensen är lätt och klibbig. Fransarna får ingen volym utan står bara rätt ut.
Ska köpa en ny mascara, för jag står inte ut med den här. Haha!

Förresten så är det en sak jag går och tänker på väldigt mycket, vad måste man göra för att komma med på "mest aktivast listan"? Uppdatera ofta är huvudregeln, men är det något mer?

Dagens drömoutfit.



Kjol från Nelly.se
T-shirt och väska från forever21.
Till det skulle jag haft svarta ballerinor, snyggt men bekvämt.

Ska lägga in festbilderna på datan nu, så ni får se dom snart!




6.

Hej nu är jag hemma igen. Dagen gick ganska fort och jag var inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Jag kanske var lite "borta" men det gick bra att koncentrera sig ändå.
Min franska lärare var sur för att jag var sjuk förra veckan. Det är lite konstigt, för det är ju inte mitt fel att jag var jätte förkyld(är fortfarande förskyld, men kan i alla fall sova på kvällarna nu.)
Så det sa jag till henne, då muttrade hon något i stil med "hmmm.. javisst". Jag brukar gilla min franska lärare men det där var lite skumt.
Jag får helt enkelt ta och jobba ikapp, då blir hon nöjd.

Fick tillbaka ett engelska prov idag också, bäst i klassen! Nu kanske det låter som jag skryter, men jag trodde inte alls det skulle gå bra. Var helt ofokuserad och trött när jag gjorde provet. Det var jag och en till som hade sex fel på provet, jag hade två jävla stavfel. Blir lite sur på mig själv över det. För jag vet ju själv att negativ/positiv slutar på e i engelskan men ändå skrev jag som svenska stavning utan e. (det gjorde jag här över också, så tro inte att jag skrev fel igen. Haha.)
 Men som jag sa(läs skrev) tidigare så var jag inte på topp den dagen. Så jag är väldigt stolt ändå!

Nu sitter jag här och käkar fil med svartavinbärssmak, har ni testat det någon gång? Med banan i. Det är riktigt gott, har hört att banan ska vara bra för halsbränna också, för min hals svider som fan just nu. Har gjort det i några dagar nu, fast det borde gå över snart.

Kom på att jag aldrig la ut några bilder igår, ska lägga upp några bilder senare och "dagens o-d".


Trollkarlens hemligheter.

Sitter hemma hos Amanda och kollar på Trollkarlens hemligheter. Vissa trick är uppenbara, men en del har jag inte en aning om hur dom gör. Ganska coolt. Ska snart hem och sova. Är skittrött, sov kanske ungefär en halv timme- timme idag. Imorgon är det skola, hoppas dagen går fort.

Sov så gott.

"Dagen efter humör"

Nu är jag nyduschad och fräsch. Vill bara ta bort huvudvärken och halsbrännan, så skulle nästan allt kännas perfekt!
Jag är trött och hungrig. Blev en sen kväll igår, eller rättare sagt imorse. Jag gick och la mig vid sex och sov kanske en halv timme. Var inte direkt hungrig när jag vakna, men nu känner jag hur magen kurrar.
Ska springa iväg och fixa något att käka, sen ska jag hem till Amanda.

Ska lägga in bilder från dagen/kvällen senare. Hejdå så länge!

Dagens drömoutfit.


Jeansjacka från Monki.
Linne från H&M.
Skor från Asos.

Till det skulle jag ha mina svarta cheap monday och ett svart linne(ett sånt på bilden fast svart).
Känner för en slapp outfit idag.


By the way.

Jag kommer svara på era kommentarer så fort jag har tid. Lovar! För det är riktigt kul när ni kommenterar och då tycker jag det är viktigt att svara. Bara så ni vet besöker jag alltid era bloggar(ni som har kommenterat) och lämnar ofta "ett spår efter mig".

Så fortsätt kommentera :)

I'm home again.

Hej! Nu är jag hemma igen. Festen var riktigt rolig, folket där var jätte trevliga och vi hittade på massa kul.
Har varit dålig uppdatering dom sista dagarna pga att internet inte har funkat och att jag var på övernattningsfest.

Vet inte vad mer jag ska säga just nu, ska slänga upp lite bilder senare.
Sen måste jag ju lägga upp dagens "drömoutfit".

Nu ska jag ta en snabbdusch och efter det ska jag hem till Amanda. Vi hörs senare. Hoppas ni har haft en bra helg!

Frida.

Nu är Frida här också. Vi sitter i köket och snackar om allt möjligt, jag gick iväg ett tag för att skriva det här. Nu måste jag gå igen innan dom undrar vart jag har tagit vägen.
Imorgon är det fest, ska försöka skriva innan om jag hinner.

Godnatt, sov så gott!

Övernattningsfest.

Hej. Nu är Amanda här. Vi ska börja leta efter saker jag ska ha med till festen imorgon, för det blir övernattning. Kul!
Vi har suttit och lyssnat igenom "snabbfrågor med Shan Banan" mer än tio gånger nu, så sjukt! Haha.

Hoppas ni får en bra kväll! Vi hörs senare.


Den normala storleken.

Skrev ett inlägg igår där jag la in tre bilder men dom blev väldigt små, så har har ni dom i större bild(två av dom.)

Bilder från lookbook.nu

Elin Kling och Alex Schulman svarar på frågor om bloggande.

http://danielkjellsson.com/?paged=3

Ett repotage om där stora bloggare/bloggerskor ger tips på hur en blogg blir så bra som möjligt. Riktigt intressant tycker jag, gillar sånt där. Fast det mesta visste jag redan, men kan vara bra att påminna sig själv några gånger.
Här  hittade jag länken.


Tipsa mig om en bra mascara!

Rubriken säger väl allt? Tipsa mig om en bra mascara, har lust att testa en ny! Förklara varför den är bra och skriv gärna priset.
Vill gärna ha en med mycket volym och fyllighet.

Till er läsare!

Vad tycker ni om min blogg? Är den bra, eller är det något som behöver förbättras?(ska fixa designen snart!) Är det något ni saknar?

Kommentera! Vill ha svar! :D

Dagens drömmoutfit.



Det på bilden är dagens drömmoutfit. Skulle vilja kopiera allt rakt av. Fast jag måste erkänna, jag har aldrig haft en hatt. Så jag vet inte om jag skulle passa i det. Men riktigt coolt är det i alla fall!
Till det skulle jag haft plattat hår, tror jag och sotigt smink(älskar det.)

Äntligen fredag! But I'm sad.

Hej! Godmorgon. Besöksrekordet igår är helt fantastiskt och tack för alla kommentarer.
Blir riktigt glad! :)

Nu till saken som gör mig ledsen, min katt, som jag har haft i sex år nu är sjuk. Hon har varit det ett bra tag men hon var på bättringsvägen(stavas det så?) men nu är hon väldigt sjuk igen. Hon har redan spytt fem gånger idag och hon kan knappt gå rakt utan vinglar fram. Jävla vingelsjukan! Den sjukdomen har förstört min katt helt. Min älskade Felix. Hon var alltid så gosig och charmig. När hon blev sjuk blev hon i början agressiv och väldigt sur. Nu är det bättre igen, men jag känner fortfarande inte igen min söta Felix.
Hoppas du blir bättre, för utan dig kommer allt kännas så tomt. Du är som en familjmedlem. Du sprang alltid fram och trösta mig om jag grät förut, innan du blev sjuk.

Det är konstigt att vi människor kan bli så, vad ska jag säga.. hm, fasta vid ett djur. Jag kan till och med säga att jag älskar Felix.
(en sak som kan vara kul att veta är att Felix är en hona, trots sitt namn. I tidiningen stod det att hon var en hane, men hos ventrinären visade det sig att det var en hona.)

Ska käka lite frukost nu, skriver senare. Hoppas ni får en bra fredag!



"When I grow up"

När jag växer upp vill jag vara rik, känd och ha stora bröst. Haha nej, nu skoja jag bara. Det är en bit ur låten jag lyssnar på.

Sitter här och lyssnar på musik under tiden som jag tänker på att det finns en del människor som inte verkar ha något liv. Fick veta för ett tag sen att flera av mina kompisar är med i en youtube film med namnet "Salas mega fjortisar".
Vet att det är skit löjligt att bry sig om det här, men ingen av mina vänner som är med i den där filmen är fjortisar och att "producenten" har skrivit som kommentar "här är salas små äcklig fjortisar" är riktigt lågt.

Men jag har sagt till alla mina vänner att dom inte ska bry sig, det är ju trots allt bara en dum idiot som tagit lite bilder från bilddagboken och gjort en film av dom. Jag är glad att jag inte är med. Vad ska jag förvänta mig näst? En film med svartklädda folk med nitar som kallas fjortisar? Nej nu har det gått för långt.

Har ni någon gång vart med i en sån här film? Vad tycker ni om såna här filmer?


Om mig själv.

Nu ska jag berätta lite saker om mig själv. Så ni får lära känna mig bättre.
Jag heter Rebecca Jane och är halvt irländsk. (Så brukar jag alltid börja att berätta om mig själv.)

Utseende

- Blond
- Blåa ögon
- 168,5 cm lång.
- Ganska smal, men väger mer än vad många tror
- Lockigt hår.

Personlighet
- Skrattar nästan hela tiden
- Hjälpsam
- Gillar inte att snacka skit om folk
- Känslig
- Sprallig

Saker jag är emot
- Misshandel
- Djurplågeri
- Rasim
- Vikthets
- Fattigdom

Om det är något mer ni vill veta, är det bara fråga!

Besöksrekord!

Hej igen. Nu har jag fått mitt besöksrekord, har ökat med tio personer sen igår. Gud vad glad jag blir. Haha!
Känns helt underbart. Ni får gärna kommentera alla ni som läser, för jag brukar alltid kommentera tillbaka :)

Här är några bilder att älska:

Bilderna är små, tyvärr. Hoppas ni ser dom snygga detaljerna på kläderna ändå!
Jeans, volanger och snygga skor.
Lookbook är underbart.

Uppdate: 19 fler besökare än igår!
Det blir bara fler och fler, åååh jag blir så glad. Hahaha! :D

Amanda och rekord.

Grattis Amanda till besöksrekordet! Nu är jag snäll och länkar till dig idag igen!
Hoppas jag kommer sätta mitt rekord idag också, behövs bara en till besökare.

Korta inlägg nu. Kommer kanske skriva ett längre senare ikväll, nu ska jag koka te!


Byebye förkylning!

Förkylningen börjar släppa. Äntligen! Har längtat efter det i flera dagar nu.


Är Jessica tjock?



Jämför bilderna. Visst, det är stor skillnad. På den översta bilden är hon nyskild, olycklig och sjuktligt smal.
På bilden under är hon vacker, glad och ser ut att må bra.
Det är skillnaden. Det är inte fett, det är attityden.

Är lite efter, jag vet. Många har redan bloggat om det här, men jag tycker det är viktigt att ta upp. Sjukt att någon ens kan kalla henne tjock!


Torsdag.. Fredag.. Forsdag? Nej vänta nu!

Jag är expert på att blanda ihop dagarna. Min pappa ringde nyss för jag hade spelat in ett samtal på hans mobil som lät ungefär så här. "Heeeej pappa, vi måste avboka tiden hos synsam. OKEEEEEEJJJ??!" Jag trodde såklart att det var fredag och var jätte orolig. Tänkte.. fan, nu kommer optikern få damp om jag inte kommer. Men nej jag kan vara lugn, det är bara torsdag påminnde min pappa mig.

Nu är jag lugn igen.

Ashlee Simpson.

Sitter och lyssnar på en gammal låt med Aslee Simpson- La La.
Har många minnen med den låten, kommer ihåg på mellanstadiet när jag sjöng den två gånger.
Ena gången minns jag bättre än andra, vi stod på en stor scen(jag och några gamla kompisar.)
Jag hade färgat håret för just den där dagen, meningen var att det skulle vara brunt, men det blev blek-orange.
Så mina ögon såg mörk gråa ut. Haha.
Till det hade jag ett blommigt linne och grön minikjol. Tänk att jag fortfarande kan komma ihåg allt det där.
Jag sjöng i alla fall det här, sen kommer jag inte ihåg om jag sjöng något mer(helt själv)

You can meet me on an aero-plane
Or in the back of the bus
You can throw me like a boomerang
I'll come back and beat you up.

Drömmoufit.

Jag ska börja lägga ut en bild varje dag med "dagens drömmoufit". Med det menar jag, det jag skulle vilja haft på mig idag. Låter det som en bra idé?
Förresten, är det någon som har ett bra tips på någon härlig låt?

Dagens drömmoufit:

Lite slappa kläder, men riktigt snygga! Skulle kanske haft mina svarta cheap monday.

Nu är det bara den muntliga delen kvar!

Hej, nu är jag hemma igen. Var till skolan och gjorde den andra delan av nationella provet i svenska. Tror det gick ganska bra, ett G blir det i alla fall! Nu är det bara den muntliga delen kvar.
Sitter här framför datorn och dricker mängder med vatten och äter nötter, mums.

Efter skolan var jag ner en snabbis på stan med Jannica, Josse och Isabella.
Vi skulle kolla på present till en kompis som fyller imorgon. Haha, vi ska köpa fiskar.
Jag ska köpa en fisk som ser ut som den "pussar" hela tiden, Jannica ska köpa en ål och Josse ska köpa någon ful fisk. Haha. Nu kommer vi till namnen, min ska heta pussy, Jannicas ska heta dick och Josses ska heta fuck.
Haha ja vi är sjuka!

Det var länge sen jag shoppade nu, känner hur lusten börjar komma. Jag vill ha nya kläder!
Nu ska jag koka lite te och lyssna på musik, vi hörs senare.

Amanda.

Kollade nyss på Bloglovin och såg att min kompis Amanda hade skrivit ett inlägg om mig. Riktigt gulligt gjort! Hon skrev om att jag hade fått fler besökare än henne. För på en månad har jag fått fler än vad hon har fått på fyra månader. Okej, värst vad jag skryter nu då. Men det var inte menat så. Menar bara att det var snällt av henne att skriva ett inlägg om mig.
Så nu tycker jag ni som läser mig blogg ska vara gulliga och kika i Amandas blogg!

Nu ska jag gå och lägga mig, finally. Godnatt alla läsare!

Jag sitter fortfarande här..

Haha, ja. Jag höll inte direkt mitt löfte till mig själv att gå och lägga mig innan tio, det funkar helt enkelt inte.
Måste slänga in en bild som jag tycker är urcool innan jag kan gå och lägga mig.
Nu sitter jag här och dricker te, kvällsro, något speciellt te för att jag ska bli tröttare.

Här kommer bilden, titta och njut av inspirationen:

Har sagt det förut, men säger det igen. Lookbook.nu, en hemsida att älska.

"I will only call one name..."

Hej igen. Kollade nyss(okej, en halvtimme sen..)på Top model. Gillade fotograferingen dom gjorde, den osminkade sanningen och sen när dom blev väldigt fixad. Sånt är coolt tycker jag. Visst bilderna är väldigt fixade, men snygga ändå!
Det var Elina som åkte ut den här gången.

Min söta mamma var och handlade idag. Hon köpte Veckorevyn, halstabletter, näsdukar och nötter åt mig. Ååh min ängel! Tack för räddningen innan nationella provet, utan halstabletter hade jag varit helt körd!

Som sagt, imorgon är det nationella prov och jag är taggad(haha försöker intala mig själv det). Men jag tror faktiskt det kommer gå helt ok!
Hoppas på det iaf.

Nu sitter jag och drar händerna igenom mitt ny duschade hår, super skönt, det är så mjukt och fint just nu. Egentligen är det super slitet, men känns inte som det.
Funderar på att klä upp mig lite imorgon så jag får lite mer ork.

Nu ska jag borsta tänderna och göra mig i ordning för sängen, det ska bli skönt att gå och lägga sig tidigt. Godnatt!

J'adore.

Vet ni en sak jag älskar? Att få nya besökare!
Blir extra glad av kommentarer. Bara så ni vet. Haha.
Kommer skriva mer ikväll, nu ska jag lyssna på massa härlig musik och sen ta en dusch.


Bilden bjuder jag på. Halloween 2008. Vi firar jämt halloween i min skola, så jag hade klätt ut mig till catwomen. Hade piska och allt. Haha, det är ett minne det.
Har extremt mycket smink på bilden, det vet jag. Var under min "ha foundation på läpparna" period.
(Bilden är omgjord också, färgerna och ljuset. Inget mer.)

Give me money.


Så här önskar jag att min outfit hade sett ut idag.
(fast skorna skulle varit svarta).
Till det skulle jag haft strand rufsigt hår och sotad makeup.
Snälla ge mig några tusen!
Haha.

Miss you.

Lyssna på den här låten http://www.youtube.com/watch?v=ZxM-_b8oA4o
(Fick tipset från en av mina favorit bloggar Emsedge.)

Riktigt skön låt!
Adiam Dymott- Miss you.

Vad tycker ni?


Smaklöst eller snyggt? Vad tycker ni?
Jag har inte bestämt mig riktigt än vad jag tycker. Men shortsen högst upp till vänster är sjukt snygga!

Vår 2009.


Bild lånad från http://fashiongirl.feber.se/

Gillar kläderna på bilden. Speciellt väskan och skorna, men även shortsen.

Vår look.


Bild från www.lookbook.nu

Den här bilden får mig att längta ännu mer till våren, blommor, volanger, barbent och axelbandslöst.
Klänningen är riktigt söt, ska leta efter något liknande nu till våren. Visst, jag har redan en kort blommig klänning, med volanger. Men jag får aldrig nog av klänningar.

Vaken?

Ett sms med ordet "vaken?" fick jag igår när jag skulle gå och lägga mig, av en person jag inte har pratat med på en månad nu. Vissa har svårt att ge upp.

Men iaf.. godmorgon! Sovit gott?
Bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag och vila upp mig. Missar att få reda på hur mitt franska prov gick och lite övningar inför nationella provet imorgon. Fast jag vill hellre vara frisk och kunna prestera bra, än att gå till skolan och hosta mig igenom dagen.

Nu ska jag fixa lite käk, vi hörs senare!


21.29

Har en jobbig känsla just nu, men den kommer gå över. Bara dåliga tankar som har trängt sig in i min hjärna just nu. Försvinn för i helvete! (så känner jag just nu.)

Längtar tills på fredag och lördag, ska bli kul att festa igen. Behöver verkligen lite sprit just nu.
Förlåt för tråkig deppbloggning just nu. Kommer vara på bättre humör imorgon efter en godnattssömn.
Godnatt, sov så gott.

Jag som hade börjat hoppas på bättre väder..



Bilden säger allt. Fyfan om det är sant!

Jag är stark!

Läste nyss en blogg, med ett inlägg som handlade om att komma ihåg någon man har gillat eller älskat. Hur minnerna och tankarna kan sänka än otroligt mycket. Men om vi peppar oss själva med saker som "Jag är stark, jag är stark osv" så blir vi stärkta av det. Jag tycker det stämmer. För det kan ju bara hjälpa om vi peppar oss själva med bra tankar som "Jag kommer klara det här, jag är bäst, jag kommer glömma det" så mår vi bättre? I stället för att tänka dåliga tankar som "Jag är sämst, ingen kommer någonsin älska mig igen, fyyfan vad jag saknar honom/henne" det får ju bara oss att må dåligt.

Tänk positvit, det hjälper en hel del. Jag brukar själv peppa mig själv med kommentarer "Jag är bäst, Jag förtjänar att vara lycklig, Jag kommer komma över allt det här". Det får mig att må bra och hålla mig borta från dom onda tankarna.
För vet ni, som det engelska ordspråket lyder "after rain comes sunshine" stämmer. Efter allt dåligt kommer något bra!

Nu ska jag avrunda det här inlägget med en peppande kommentar till er alla:
Ni är bäst, ni är älskade och ni förtjänar att vara lyckliga! Take care.


Game over.

Det är synd att en del är så desperata över att ha tjej/kille att dom tar tillbaka sitt ex fort efter dom har blivit dumpade. Dom tål det helt enkelt inte, tanken att just dom blev dumpade!
Jag hatar att snacka skit om mina ex, tycker det är dumt.
Men ibland måste jag få ut allt och då kan det komma fula och elaka saker ur min mun.
Jag bryr mig inte längre om det som var, det tillhör 2008.
Men kom igen.. Inse att du är en player och att spelet snart är över. Väx upp!

Never Denim.

Bikbok, bikbok, bikbok.. vad ska jag säga? Jag är nöjd, jävligt nöjd. Jeansen är underbar, kläderna är snygga. Ser i tankarna hur pengarna glider ur mina händer. Swisch, säger det.

Kolla här, http://www.neverdenim.com/.
Snygg design, snygga kläder och cool look. Kan det bli bättre?

Sweet dreams.

Godnatt allihopa och till er som ska göra nationellt prov imorgon, lycka till!

Har sökt till gymnasiet nu i alla fall.
1. Samhäll- kultur.
2. Handel- turism och resor(tror jag det var.)
3. Media.


Lookbook.



Coola bilder från www.lookbook.nu. Gillar den sidan extremt mycket!

Hej igen. Jag har precis käkat, linssoppa(mums!) Tur att min aptit inte påverkas av förskylningen, för jag älskar verkligen mat. Skulle aldrig kunna leva utan det. Jag skulle kunna babbla på i evigheter hur viktigt mat är för mig och jag tycker att folk som svälter sig inte är riktigt kloka. Men jag kan säga så här:
"Äta bör man annars dör man".

Hoppas min förkylning går över snart, för på lördag är det fest!

Utmaningar.

Jag har bestämt mig för att jag ska utmana mig själv varje månad med att göra olika saker. Men jag behöver tips. Så vad tycker ni, vad ska jag göra?
Har idétorka just nu, kanske slänger in ett inlägg senare om jag kommer på något bra.


Tabletter och Panik.

Hej. Idag är jag ledig från skolan. Jävligt skönt, för då kan jag försöka må lite bättre tills imorgon, för då har jag ett nationellt prov jag måste göra. Ja, jag är nervös, för när jag är sjuk brukar jag ha svårt att koncentrera mig.
Har ätit några tabletter under helgen, som tydligen ska må mig att må bättre, echinaforce tror jag dom hette.

Sovit gott? Inte jag, har mått illa hela kvällen och höll på att spy imorse..det måste gå över! Säger bara en sak: Fyfan vad jag mår illa!
Hoppas det går över under dagen.

Snart är det en månad sen jag började äta kostillskottstabletterna Silica, de ska stärka naglarna, göra att håret växer snabbare och att huden ska bli mjukare.
Det tar ungefär 1-2 månader innan reslutat märks.

Nu ska jag försöka äta frukost.
Vi hörs senare, ha det så bra


Så här ser burken ut, för er som är intresserade. Finns liknade tabletter som heter "Hårkontroll"(de finns att köpa på närmaste hälsokostbutik). Friggs tabletter finns att köpa på ICA.

Twiggy Lawson.



Jag håller på att skriva ett skolarbete om Twiggy. (För er som inte vet så är hon är världsberömd modell, eller hon var, för hon jobbar ju inte längre.) Men jag har totallt glömt bort vad hennes konstgjorda ögonfransar kallas. Om någon av er vet får ni gärna kommentera. Skulle vara riktigt snällt!

Studiedag.

Hej, ikväll ska jag mysa framför tv:n med en kopp te, smoothie och lite mackor.
Imorgon är det studiedag för min skola, känns skönt. För då kan jag vara hemma och vila upp mig tills på tisdag, då det första nationella provet är.

Hoppas ni får en bra kväll!

Inspiration

Hej! Idag känner jag mig lite piggare. Känns bra, för då kommer jag nog vara frisk tills dom nationella proven och helgens planer :)

Här kommer lite inspiration.. Längtar till våren, så jag kan börja klä mig snyggt igen. Har slappat rejält mycket nu under vintern. (vissa av bilderna är mode till höst/vinter 09) Även inspiration för smink och hår.

 

 
Ett av mina favoritplagg är skinnjackan, helt underbar och passar till allt.
 
Bild 3 och 4 är inspirtion inför en maskerad fest.
Skorna gillar jag väldigt mycket, men dom finns nog inte att köpa längre.
Klänningen gillar jag för att den har mycket volanger och "bar" rygg.

 
Gillar klänningen på bilden. Modellen tycker jag dock är väldigt smal. Förstår inte hur modeller kan må bra av att vara så där smala. Fast dom mår nog inte så speciellt bra, tror jag. Men dom måste väl hålla vikten för att få jobb.


Inte så snyggt upplagt, är inte så bra på design i bloggen. Så ni får ta det som det är!

RSS 2.0