16 år.

Idag fyller jag år! Ett stort grattis till mig själv.

18 år!

Grattis brorsan på 18-års dagen, nu är du myndig. Hoppas du får en bra dag, även om den inte blir så speciell. Nu är det inte långt kvar tills jag fyller år.
Idag ska jag hem till några bekanta till mamma och pappa för deras söner fyller år(dom är tvillingar).
Hoppas ni har haft en bra helg, vi hörs!

Om mitt bloggande.

Har varit dålig på att blogga dom senaste veckorna, nu vill jag förklara varför. Jag vill inte att min blogg ska bli en "depp-blogg". Har inte varit på så bra humör dom senaste veckorna sen jag kom hem från Irland. Tänker vänta med att börja blogga ordentligen igen, när jag känner att jag har ork och känner att blogga är kul, inte jobbigt eller frustrerande. För just nu går inte orden ihop med tankarna när jag skriver.

Hoppas jag börjar må bättre snart igen, då kommer jag börja blogga som vanligt igen.

Gossip Girl

Ikväll är det Gossip Girl, börjar 19.00. Har missat dom två sista avsnitten, så kommer nog inte förstå så mycket. Men jag längtar ändå! Jag är en "GG-nörd". Haha.

American pie.

Igår kväll var det filmkväll med Jannica, Josse och Vera.
Jag och Josse cyklade hem till Jannica och gick in och började leta efter henne(för vi hittade inte henne) då ropade hennes syster, hon är och handlar!
Så vi gick in på hennes rum och satt och vänta, Josse blev nog skrämd av att vara själv med mig. Hahaha, jag kan vara lite småskum ibland.

När Jannica och Vera kom hem började vi göra iordning varma mackor och sen satt vi igång filmen, Amercian pie Band camp. Deras "ååååååh vad sött, ååååh jag vill ha kille, åååååh vad gulligt" höll på att göra mig döv. Fast jag kan hålla med att den filmen framkallar såna meningar och känslor.

Jag älskar hela American pie serien, filmerna är sjukt kul! Även om det är "pitt och fitt humor"(eller vad Josse's mamma hade kallat det) Men det är grymt kul, det håller ni väl med om?
Bloggning ska bli bättre nästa vecka, känner hur det kryper i fingrarna efter att få skriva nu, men tidigare den här veckan hade jag ingen lust alls.

Nu ska jag käka frukost, vi hörs!


Jag syndar.

Har bestämt mig för att ta det lugnt med bloggandet den här veckan. Känner mig trött och har ingen inspiration. Tänkte bara varna er. (Jag lovade mig själv att aldrig låta bloggen dö, men den vilar bara, så det känns okej!)
Om ungefär två veckor fyller jag år, tror jag ska fixa fest eller något sånt. Längtar!


Hemma i Sverige igen!

Det hade blivit ett litet missförstånd mellan mig och Amanda. Jag hade tydligen sagt att jag skulle komma hem imorgon. Men nu är jag hemma, kom hem vid ungefär tio tiden. Känner mig trött och hungrig. Har kollat igenom bloglovin också, hade över 400 inlägg! Förstår inte hur jag ska orka kolla igenom alla(fast jag tänker nog inte göra det.)

Hoppas ni har haft ett bra lov(till er som har haft lov). Vi hörs snart igen! Kommer bilder på vad jag köpte under min tid i Irland imorgon.
Just det, tänkte bara säga att det känns väldigt skumt att prata svenska igen, halsen blir alldeles förstörd av det(känns det som). Kommer nog prata "svengelska" ett tag nu innan jag är van igen.
Godnatt, sov så gott!


Imorgon

Imorgon kommer Rebecca hem. Det ska bli roligt! Jag har saknat henne jättemycket, och det tror jag nog att ni oxå har. Så det här blir sista gången jag gästbloggar här. For now, moahahahahaha!
Oj, ett litet elakt skratt kom in där. Men nu ska jag fortsätta skriva på min fysikrapport från helvetet. Ha det trevligt!

/ Amanda

Om 2 dagar!

Snart kommer Rebecca hem igen! Bara 2 dagar kvar. Jag vet inte hur det är med er, men jag har saknat henne grymt mycket! Speciellt nu på sportlovet om jag får lust att göra någonting så skulle jag bara kunna gå över till Rebecca (vi är grannar förstår ni). Fast nu är hon ju på Irland, så det har jag inte kunnat göra.

Sista dagen på sportlovet idag då. Det suger fett mycket. Speciellt när jag vet att jag måste göra läxor... Och läsa ut en Harry Potter-bok på engelska tills på torsdag. Jag har mer än 400 sidor kvar...
Jaja, jag lär väl börja nu om jag ska bli klar!

/ Amanda

RSS 2.0