Mothers day.

Helgen har varit underbar, vädret är perfekt! Man kan gå barbent i klänning och sitta utte natten lång.
Hoppas det blir så här fint väder på skolavslutningen, den 11e.

Idag är det Morsdag, jag vaknade tidigt får min familj skulle åka ut till min farmor och fira med henne ett tag. Sen åkte vi hem och pappa lagde mat, riktigt gott var det. När jag hade käkat klart åkte jag och Amanda iväg med hennes moppe och åkte omkring lite. Nu ska jag kolla på en film eller sätta min framför tv:en. Vi hörs!

 
sunshine all day long


Sing for me.

Orkar knappt vara i skolan längre, jobba eller ens lyssna på vad lärarna säger. Jag är helt enkelt jävligt skoltrött.
Tur att det inte är långt kvar nu då, den 11e slutar jag. Men jag måste skärpa till mig, minsta lilla skolk kan leda till att jag inte får följa med till Stockholm.

Efter skolan var jag hem till Jannica och hjälpte henne att öva till konserten vi skulle på senare(där hon skulle sjunga).
Vi åkte bil till kyrkan där konserten skulle hållas, och vi var där sammanlagt 2-3 timmar. Jannica var jätte duktig, hon måste bara inse det själv. Låtarna hon sjöng var Poison och Losing my religion.

Nu ska jag äta en frukt och gå och lägga mig, är helt utmattad. God natt.

inspirerande bild, från lookbook.nu

BBQ

Passar på att lägga in en bild från förra veckan när jag och tjejerna hade en liten grillfest. Var riktigt mysigt, vi grilla, spela kubb(jag måste vara en av världens dåligast förlorare, även om jag fick ner rätt många..ehm klossar? Haha kommer inte på vad dom heter.) Sen efter det åkte vi ner på stan och gick omkring där och träffa lite folk.


Jag verkligen spanar in maten, ser riktigt sugen ut(kan tala om att jag tog lite tuggor under tiden jag vänta på dom andra, kunde helt enkelt inte hålla mig.) Riktigt gott var det, korv och grillade kycklingspett. MUMS!
På bilden har jag på mig min klasströja "Aldrig förr har så många gjort så lite på så kort tid".

Bye bye sunshine.

Welcome rain! Idag har det regnat och varit riktigt tråkigt väder, men har hört att det ska bli fint till helgen. Får hoppas på det, för jag och några kompisar ska fira en tjejkompis till oss som fyller år. Hon fyller egentligen år nästa vecka, men då ska dom iväg till Gävle, så vi ska ta det den här veckan i stället.
Hoppas det blir en mysig grillkväll eller något liknande, är inte riktigt på party humör, även om det också är väldigt kul. Men känner för en lugn helg.

Hade inte varit dumt med en sån här klänning till helgens fest, med färgglada klackar och ett par snygga solbrillor.

(från H&M special edition till hösten. Stort "ha-begär".)

Work, work

Sitter i skolan och skriver ett arbete om Halloween till vår skoltidning. Längtar tills jag slutar och får åka hem är helt slut.
Det var underbart väder igår, så det var därför jag inte skrev något under hela dagen.
Nu måste jag fortsätta jobba, vi hörs senare.

Back on track.

Nu har jag bestämt mig. Jag gillar att blogga för mycket för att sluta, jag hade min tid då jag var trött på det. Men nu har jag insett hur kul jag tycker det är att skriva om det jag tycker om, och att få ut mina tankar.  Så nu ska jag sätta igång igen, men jag kommer blogga när jag har tid och känner för det.

Idag är det 18 dagar kvar tills min skolavslutning, vilket jag ser fram emot. För då ska jag äntligen använda min snygga klänning som jag köpte i Irland när jag var där tidigare i våras. Det är kul att klä upp sig och känna sig lite extra fin.
Även om jag kommer sakna skolan jag går på nu, får jag väl se fram emot att börja på en ny skola där det finns ännu mer folk att lära känna. Börja om på nytt helt enkelt.

Känner hur det bubblar i kroppen, snart är sommarlovet här, min absoluta favorit tid på hela året, sol, bad, grillning och utomhusfester! Sen att man kan klä sig ännu snyggare på sommaren är ju inte dumt det heller. I love summer.

Slänger in en sommarbild också, fast den är tagen nu på våren.


RSS 2.0