Music

Wish I could shut my playboy mouth
How'd I turn my shirt inside out? (Inside out right)
Control your poison babe, roses have thorns they say,
And we're all getting hosed tonight!

Just dance- Lady Gaga

You know tonight
I am feeling a little out control
is this me
you wanna get crazy
because I don't give a...

Not myself tonight- Christina Aguilera

We're going off tonight
To kick out every light
Take anything we want
Drink everything in sight
We're going till the world stops turning
While we burn it to the ground tonight
Ooooohhhhhhh

Burn it to the ground- Nickelback

Almost done

Nu har jag duschat, rakat mig, färgat ögonbrynen och handlat. Smink nästa. 

Going out tonight

Ikväll är det valborg firande och jag tror att alla ni som läser vet vad det innebär? PARTY!
Men innan jag kan dra iväg och festa måste jag:
Duscha, raka mig, bestämma kläder, sminka mig, fixa håret, köpa någon god cider/något och grilla och hämta en sak hos Josses kille.

Höll på att glömma en sak, jag måste sätta musik på hög volym, sjunga, dansa och tagga som aldrig förr. Valborg 2010. Here I come.



I'm kind of dead

Är i skolan. Längtar tills jag får komma hem och ta en lång dusch. Diktatorn Josse tvingade upp mig imorse.


Waiting

Nu ska jag gå och lägga mig och vänta på bättre tidigare. Är fortfarande inte taggad.
But I will be.

Feeling

Sminket är kladdigt. Kroppen har utslag. Håret ser förjävligt ut. Låten OMG spelas. Kläder ligger överallt på golvet. Ögon som spärras upp. Läppar som rör på sig. En puls. En känsla.

Sakta men säkert smyger sig en känsla på mig, bra eller dålig vet jag inte än. Det är något slags pirr, eller kanske ren trötthet. I don't know. But I want to know.


Tomorrow

Imorgon är det valborg och jag är inte ett dugg taggad längre. Ska försöka ändra på det snart.

T-shirts


Lepard beard. It's really trendy.
Face lift. Or just be yourself.

.

Det blev jeans, svart linne och en sportig tröja. Kom hem för ungefär en timme sen och sitter här hemma och umgås med Amanda.

Today

Idag ska jag hem till mina kusiner för att fira min yngsta kusins födelsedag. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, hur mitt hår ska se ut eller om jag ska fixa mitt smink annorlunda. Fast det löser sig, ska snart kolla igenom garderoben och sen ska jag sminka mig. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, men det visar sig.

Bad jokes

Fredag. Idag har jag varit i skolan, varit ner på stan och käkat lunch med min kusin och sovit. Nu är Josse här, så den här kvällen kommer bestå av dåliga skämt (som bara vi förstår), hög musik och massor av skratt.


Hotness

Den här killen heter Ian Somerhalder. Han spelar Damon i serien Vampire Diaries.
Han är het som fan och hans ögon är helt underbara. Han ser mystik och farlig ut och jag älskar det. Han är nog den snyggaste 31 åringen jag någonsin sett. *Ögonorgasm*



WTF

Det här är min reaktion över dagens väder: Faaaaan jävla helvetes piss snö, jävla skit väder. Har jag hamnat i koma eller något? Är det egentligen november 2010? Jag förstår ingeting. Blame it on the ash!


Hard

Jag sitter här vid datorn och funderar över om det är dags att gå ut och gå nu, eller om jag ska vänta ett tag till. Svårt val förstår ni.


Hunting




JAG VILL HA EN SÅN DÄR SKJORTA. Ska ge mig ut på jakt efter en liknande.


Great

Idag fick jag sluta 14.10 istället för 15.30. Underbart.
Dagen började med ett intervall pass, utomhus. Idrott utomhus när det är 2 grader. Sounds great, doesn't it? Jag höll på att förfrysa och jag hade trots allt mjukisbyxor och tjocktröja på mig, till skillnad från några killar som hade shorts och några andra som bara hade t-shirts. Helt sjukt.


I need food

Jag är hungrig som in i helvete. Kommer snart börja gnaga sönder mina fingrar.

This day

Min dag har bestått av: Jävligt mycket skratt, "Vad vet du som du tror att du vet men inte vet för det finns inget att veta för jag vet inte och då kan inte du veta", fått brösten sönderklämda (inte av en människa) och sexskämt. Senare ska jag kolla på tv och kanske gå ut och gå. Igår var jag förresten ut och gick helt själv vid nio-tio tiden och jag lever fortfarande. Hah! 

I want them and I will buy them

Fyra favoriter just nu. Jag vill ha. Jag ska köpa.



Wish me luck

Amanda kom hit igår. Vi pratade, skrattade och flummade som vanligt.
Idag måste jag städa och plugga. Wish me luck.

Neither

Det blev varken någon film eller mörkchoklad igår. Gick ut och gick och kollade på "Så ska det låta" med mamma. Vi får se vad jag hittar på ikväll, ska i alla fall ut och gå.

Home n'movie

Ikväll blir det nog en hemmakväll med film och mörk choklad. Det är förresten bara två veckor kvar till Valborg idag.


Almost

Idag skulle jag beskriva mig själv med dessa ord: trött, sur, illamående och helt väck.
Nästan som en riktigt dålig baksmälla, förutom att det inte är det.


At home

Som ni kanske redan har förstått var jag hemma från skolan idag. Jag skolkade inte utan jag var för trött och illamående för att gå dit. Har i alla fall tagit det lugnt idag, kollat på tv, suttit vid datorn och gick ut och gick i en timme. Det var riktigt skönt. Hoppas jag orkar upp till skolan imorgon.

Not good

Första veckan i skolan och den har ju gått vääääldigt bra.
Börjar falla in i ett "dåligt mönster" igen. Not good.


Milk and ass

Tog bort ansiksmasken för ett tag sen och nu är mitt ansikte mjukt som en babyrumpa. Ska dricka lite mjölk nu (det gör mig lite sömnig) och sen ska jag gå och lägga mig. Godnatt.

Down town

Idag var jag ner på stan med Amanda. Vi kollade runt i lite affärer, fikade och jag shoppade. Köpte fyra ansiksmasker, sminkborttagning och ansikskräm. Lite skönhetsgrejer helt enkelt.
Sitter här just nu framför datorn med ansiksmasken "Pores be pure". Sved som fan i början, men har testat den förut och efteråt är huden helt underbar och det luktar jordgubbar, så det är ingen som klagar här inte.


Here comes the sun

Idag sken solen. Vädret var helt underbart. Vår-känslorna på hög invå; Skinnjacka, mycket folk på stan, cykla med öppen jacka, bli bländad av solen och känna sig glad. Wonderful. Det enda minuset med den här dagen var att skolan börja igen och att jag hade (läs: har) världens jävla mensvärk. Men tack vare solen tänkte jag inte så mycket på det.

Sunshine

Solen skiner och jag sitter inne vid datorn i nattlinne och leggings. Kanske dags att göra något åt det? Klä på mig ordentligt och gå ut. Vi får se vad jag gör.

Morning

Den här morgonen har varit skum, jag vaknade vid nio, somnade om, vaknade vid tio, somnade om, vaknade vid elva och somnade om. Fast jag gick upp halv tolv tror jag. Nu ska jag försöka hitta på något kul att göra för att glömma bort mensvärken from hell.


Memories

För att muntra upp mig själv:



1. Från en fest där jag var utklädd till hund.
2. Nyår 2008-2009.
3. En bild jag där jag var jävligt glad.


This evening I'm gonna..

Mina planer för kvällen är att: äta, äta, äta, äta och äta. Låter det bra? Plus en dusch och någon bra film kanske. I hope so.

More and more

Jag har nog lite vampyr hysteri just nu. Först Vampire Diaries och nu True Blood. Det är många som är trötta på allt som har med vampyrer att göra, jag gillar det bara mer och mer.

Igår träffade jag Josse och fick en födelsedagspresent, pratade, kollade på Sex and the City och gick ut och gick i en timme.


DHW

Ikväll ska jag kolla på DHW. I missed it last week. Efter det ska jag ut och gå med Josse.

Where is she from?

Dagens bästa:
Min familj sitter och käkar och pappa börjar prata om att det har börjat en ny praktikant på hans arbetsplats.

Pappa: Hon är thailändska.
Mamma: Vart kommer hon ifrån?

Jag och brorsan: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH.


21.15

Min dag har bestått av Vampire Diaries och att äta, äta och återigen äta. Ska snart lägga en ansiksmask och fixa i ordning ett fotbad, tror jag. Sen ska jag gå och lägga mig. Hoppas jag sover bättre ikväll för imorgon måste jag upp tidigt för jag ska och fixa nya linser.

Bad dreams

Trött som in i helvete är en bra mening för att beskriva mig just nu. Drömde massa konstiga saker inatt.


Vampires

Jag håller på att kolla på Vampire Diaries just nu och jag håller fan på att skita på mig. Min brorsa säger "äsch, det där är väl inget farligt" så antingen är jag en mes eller så har min brorsa rätt. Upp till bevis, om jag vågar sitta här själv och kolla det vill säga. Och fall ni undrar: Ja, jag är besatt av vampyr serier, böcker, ja allt förutom lysande "vampyr dildos". Ja, det finns såna. Jag har ingen aning om hur jag vet det. I'm a freak.


Dinner

Åt för ett tag sen. Lammstek, potatisgratäng, kokta grönsaker och en sallad med mango, avokado och mozarella. Mums.
Vi får se vad som händer senare ikväll. Ska i alla fall kolla på Gossip Girl.


Sundayyeah

Igår var det en deppdag. Satt hemma och kollade på Mamma Mia och åt naturgodis. Fast det har vi pms att skylla på. Idag kommer min farmor hem hit. Bara så ni vet.

You look like a hoe'

I'm back. Har inte bloggat på några dagar. Men nu är det dags igen.
Ska snart ge er ett smakprov på min och Josses "underbara" humor, men för att ni ska förstå skämtet måste jag dra historien bakom det.

I onsdags på väg hem från skolan gör jag en ful min och Josse utbrister "Du ser ut som en hora". Tänk er mig gapskrattande och förvånad och en Josse som också ser helt förvånad ut och säger "Jag menade inte det där"
Efter allt skrattande säger jag "och du ser ut som en trafficing hoe".
Det var så skämtet började.

I torsdags efter skolan, jag och Josse ska gå ner på stan. Vi går för att hämta Josses cykel och jag drar upp "skämtet" igen, kollar på Josses cykel och säger "Vilken skabbig cykel du har, den ser helt riden ut. Hahahaha ditt horåk". Jag och Josse går ner mot stan och vi börjar driva om det jag nyss sagt. Till slut kommer vi på att vi ska gå fram till någon vi känner och säga "Snyggt horåk, vad tycker du om min hora?"
Precis så där normala är vi.


RSS 2.0