Time to say..

Goodbye. Nu jävlar bär det av till Irland. Ska bli skönt att träffa alla igen, mindre skönt att jag missar det fina vädret.

Ireland

Snart ska jag iväg till Irland. Som jag har längtat efter den här resan. Jag har längtat ihjäl mig och nu är den nära. Vi hörs igen när jag är hemma.

Bad

Idag har jag mått riktigt piss. Har haft så jävla ont så jag började gråta. Mens är kul.

Today I have..

Idag har jag; ätit, varit till optikern, shoppat, kollat på vm och börja bestämma mig för vad jag ska packa till min resa till Irland.

Nature

Foton tagna av mig.Black lady

Igår var jag en black lady med urringning. Maten var underbar. Återigen en lugn mysig kväll. Det gillas.

Getting ready

Köttet är inlagt i en kryddig marinad made by me. Köttet i mitt ansikte är klätt i puder/solpuder. Köttet på benen är bart. Köttet på rumpan är täckt med bomullstrosor, som kanske ska bytas ut mot något festligare. Köttet på armarna är brunt.
I'm not ready get. But I will be soon.

WTW

Gårdagen var bra. Lugn men kul. Ikväll blir det grillkväll. Samma problem den här kvällen, what to wear (WTW)?

Get going

Dom bra känslorna har tagit över igen.
Jag har nyss tuggat persilija, tuggat tuggummi, lagt på ett lager mascara och gone crazy i garderoben. What to wear?


I feelt

Jag kände pirret tidigare, nu är det borta. Jag kände glädjen tidigare, nu är den borta. Längtan är även den borta. Kvar är trötthet och avlägsenhet. But it will change.


:)

SOMMARLOV! NU JÄVLAR ÄR DET SOMMARLOV! WOHO

With some friends

Hade en riktigt trevlig dag idag, med några från klassen och kompisar. Vi drack lite, spelade "jag har aldrig" och klädpoker, skrattade och kastade sten. Imorgon är det skolavslutning, ska bli skönt med sommarlov.

How cute?Min Brorsas studentskylt.

2 days

Idag är det söndag och det innebär att det är två dagar kvar sommarlov.


Yesterday and today

Gårdagen bestod av massvis med skratt, samtalsämnen och bål. It was great. Den här dagen har bestått av en sur Rebecca (pms, pms, kära pms) och fotbolls VM.

4 days gone by

Dom senaste dagarna har galna. Det är därför jag inte har bloggat.
Igår tog min brorsa studenten i Västerås. Det var jätte kul i Västerås när alla åkte runt på sina flak och skrek. Det var sommarkänslor i luften, även om det duggade. Som mamma sa "det var till och med festival känslor". Får se om jag lägger ut kort här senare på bloggen.

Pain from hell

Efter förskylning kommer huvudvärk (mingränliknande huvudvärk det vill säga). Men att ligga i sängen i sju timmar+ treo räddade min dag. Min frukost var ett äpple. Min lunch var ett äpple. Den här dagen känns ju lovande.

The way I do it

Jag är nästan helt klar med arbetet nu. Ska bara läsa det 100000000 gånger till först. Som jag alltid gör.

6th

6 juni. Sveriges nationaldag. Vart fan är solen?

Sleep away the sickness

Blev nästan helt klart med mitt arbete om Gazaremsan idag. Imorgon ska jag finputsa det lite och skriva en analys och sammanfattning. Men nu ska jag sova bort min förskylning. Godnatt.

Inspiration


Work it, own it.

22 fakta sidor senare och jag är igång. Nu jävlar ska jag fixa det här, nu jävlar. Måndag, here I fucking come.

Ready..set..sleep

Jag ska skriva om Gazaremsan, har jag bestämt mig för. Fast om det är bra fakta eller inte vet jag inte. Fall det kommer gå bra eller inte vet jag inte heller. Jag vet bara en sak: Jag är skoltrött.

SHIT

Jag måste släppa ut lite känslor just nu känner jag. För jag kommer inte på något att skriva om till min uppsats som ska lämnas in på måndag. Och ja, jag har jobbat hårt med att komma på vad jag ska skriva om. Men inget verkar klicka.

HELVETES JÄVLA SKIT. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH. SKIT. JÄVLA JÄVLA SKIT HELVETE. SHIT SHIT SHIT. ARRRGGGGH.

Celebrate x2

Gårdagen var riktigt rolig. Även om jag inte såg själva studenttåget. Student firande och 50 års fest på samma kväll. Det är inte dåligt det. Kvällen avslutades med många skratt och rosé vin. Jag firade kvällen i en axelbandslösklänning med muffin tryck, 11 cm klackar och skinnjacka.

Better

Humöret slog om nyss. Nu känner jag mig mycket piggare och mycket gladare. Delvis för att jag ska ta på mig klänning, högklackat på mig och sminka mig senare.

Sick?

Idag har jag gjort två prov. Är trött som in i helvete, det rinner ur näsan, det rinnar från ögonen, halsen är helt förstörd. Hej fredag.

That stupid feeling

Känslan att veta att jag vet att jag kunde ha gjort det mycket bättre är hemsk. Känslan när det redan är avgjort, när det inte finns någon chans att ändra det. När gjort är gjort. Det är hemskt. Det är frustrerande.

Live isn't good..today

Livet är orättvist. Ibland. Som idag, idag känns inget rättvist. Idag är allt åt helvete. Min fasad håller på att bryta ihop. Inte för att jag mår dåligt, utan pga stress. Idag är livet kasst.


Jump
Stamp on the ground, jump jump jump jump.
Come on and jump. Jump jump jump. When I say jump, you say how high?


A really bad evening

Den här kvällen har inte varit lätt. Jag har smällt i bord, skrikit, stressat, gråtit och varit allmänt nere. Det är inte lätt när läxor ska göras. Speciellt inte när läraren är dum i huvudet och verkligen inte när ena ögat är helt rött och torrt och kliar som in i helvete. Nu ska jag försöka sova bort allt ont. Godnatt.

I love you Sun

Dom senaste dagarna har vädret varit underbart och galet skönt. Mina axlar och underarmar håller däremot inte med. Har knäppt massor av kort, som jag ska lägga in när jag har tid. För mitt liv består för tillfället av plugg, plugg och ännu lite mer pluggning.

RSS 2.0