Halloween

Igår var det fest. Inte så mycket folk, men väldigt trevlig stämning. Ni får ursäkta den suddiga bilden som är tagen i spegeln. Det syns i alla fall vad jag är utklädd till.


Tomorrow

Imorgon är det lov, imorgon är det lov, imorgon är det looooov!

Work out

Nu har jag fixat gymkort. Finns ingen ursäkt för att vara lat längre, dags att börja gymma igen. Känner på mig att det kommer vara bra att träna med brorsan, han kommer nog pusha mig.

2 days ago

I lördags var jag till Västerås. Var först och köpte lite saker till katten som snart blir vår, efter det var vi ner till stan och in på gallerian Igor. Första gången jag var där och jag älskade den, speciellt Monki butiken. Köpte självklart lite saker där.

Red JacketFärgen på jackan. Mönstret på byxorna. Skorna. Underbart.

ZzzzzZ

Väldigt mycket i skolan just nu. Inlämningsuppgifter, prov, glosor och muntliga redovisningar. Är konstant trött, men det är bara kämpa på. För snart är det ju lov.

Noir et blancMaskulint och kvinnligt på samma gång. I like it.


101010

Blod, svett och tårar har min dag bestått av och att kollat på massor av avsnitt av Skins.

10-10 2010


9 oct

Lördag, lördag, lördag vad händer idag? I don't know.
Håller tummarna för att det händer något kul.


Ffffffffffuck

Fredag kväll och jag har tråkigt. Det är stendött i huset och alla andra verkar vara upptagna. I gotta feeling that tonight's gonna be a boring night. That tonight's gonna be a boring night. That tonight's gonna be a boooooring night.

Whitney Portfrån Whitney Ports egna blogg

Skins

Kollade för ett tag sen på några avnsitt av serien Skins. Om jag skulle sammanfatta vad serien handlar om skulle jag använda dom här orden: ungdomar, alkohol, knark, sex, fester och att målet i livet är att göra alla dom sakerna. Jag säger bara stackars föräldrar som sett den här serien, dom kommer aldrig kunna leva normalt igen.
Jag själv tycker serien är ganska underhållande.

(Det är inte bara en säsong utan rätt många olika)


Up and down

Precis när förkylningen börjar gå över blir jag ännu sjukare: får feber/frossa, sjukt ont i halsen och helt utmattad. Mår bättre idag, blir förhoppningsvis frisk innan helgens slut. Fast det känns inte bra att missat nästan en hel vecka i skolan speciellt inte att missa två prov. Skit.

All good All bad

Tänker på allt jag har och allt jag inte har. Tänker på allt bra och allt dåligt. Tänker på livet. Funderar över nya steg. Funderar över nuet och framtiden.

RSS 2.0