Laugh baby laugh

Inte en bitterfitta idag inte. Skrattade så tårarna sprutade.

This will fuck with your head

Det här inlägget kommer jag säkert ångra när jag vaknar imorgon, men just nu känns det bra.
Jag är trött på att nästan alltid komma i andra hand, förutom när någon behöver min hjälp. Då duger man igen. Jag vet att det är en del av livet. Men vad har hänt med ge och ta?

Ibland känns det som att jag måste påminna folk om att jag finns, för jag känner själv att jag är här i kött och blod, hjärna och själ. Men när någon, vem som helst, hittar någon/något annan/annat som betyder mer. Då är det kört.

Vissa dagar duger du. Vissa dagar är det bra att du finns. Vissa dagar är dom där men tänker på allt annat. Det ständiga "borde inte du hitta något" för att dom inte ska känna sig skyldiga, men jag känner så här: varför spela att ni känner er skyldiga när ni egentligen inte är det?

Det är så att vissa dagar pratar jag för mycket, vissa dagar är jag för tyst, vissa dagar hjälper jag inte till tillräckligt mycket. "Hallå, vad är det med dig? Lyssnar du eller?" Ja och nej.

För det är min poäng, vissa dagar är du ja vissa dagar är du nej. Dvs att du är viktig ibland och mindre viktig andra dagar. Jag menar inte att jag vill ha allt fokus, verkligen inte. Men en liten bit, bara för att.


500

Det här är mitt 500:e inlägg, tänkte att det kunde vara kul att veta. Har nyss kollat på tre avsnitt av andra säsongen av Vampire Diaries och ja han som spelar Damon är fortfarande het som in i helvete.

Pink and Grey


I am happy

Idag är det fredag och jag skulle egentligen slutat halv tre idag, men jag slutar nu i stället.
Det är skönt när lektioner är inställda.


Well done

Idag är jag extremt trött, var det igår också. Men det har inte med saken att göra. Det jag tänkte säga var att jag är så trött att jag vet inte vad jag håller på med, satt nyss med saxen i handen och råkade skära mig i tummen. Bra jobbat. Sån bra koll har jag.

!

Jag är jävligt frusterad just nu. Jävla Sverigedemokrater!

HSKHåret, sminket och kläderna. Underbart.

Still s i ck

Idag har jag låtit som en jäkla kråka. Ganska komiskt, men inte speciellt skönt att vara förkyld. Hoppas bara att jag blir frisk tills torsdag, för då är det skolfotografering. Egentligen är väl inte det någon big deal, men jag ser förjävlig ut när jag är förkyld.

Sicksicksick

Vilken härlig helg. Känner mig helt död, jäkla förskylning.

I'm feeling it

Nu har mitt sug för att blogga kommit igång igen. Jag vet inte vad det beror på, men inspirationen flödar som bara den. Fast det blir det inget mindblowing inlägg nu, för det har jag inte tid med. Men att kolla på bilder och njuta, det går alltid. Så nu ska jag gå in på en av mina favorit hemsidor, lookbook.

Pleasure

Jävlar, nu var det två veckor sen jag bloggade sist. En evighet, skulle en del kalla det. Under den tiden har jag hunnit med skolan i två veckor, drömt massor av sjuka saker, fått folk att skämmas ihjäl (sexskämt ja), hunnit fundera över hur det kan kännas att vara äckligt kär, försökt få folk att bygga upp sin självkänsla. Det var två veckor det.

Hade tänkt lägga ut lite inspirationsbilder också. Njutning på hög nivå.
bilder från b.la. knight cat


RSS 2.0