Hell fucking hell

Min dator har gått sönder.

Simple


Wanna go

Jag vill utomlands. Jag vill bort från det här hemska vädret. Jag vill bort från onda tankar.

Out of control

Kvällen började lugnt. Mat, lekar: blondinerna vs brunetterna, mycket dans och prat. Lite senare spårade det ur. Hände inget farligt i alla fall. Blev lite väl galet bara.

Party Party

Ikväll blir det tjejfest för att fira att en kompis fyller år. Ska bli trevligt.

Where did it go?

Vart tog det fina vädret vägen?

Enjoy while you can

Idag har jag njutit av solen, kollat på tv och träffat Amanda, vilket jag kanske ska göra lite senare också.

Craaap

Min bloggdesign är skit. Rubrikerna till mina inlägg till vänster ska vara blått (helt blått) om ni drar musen över dom ser ni att det blir ljusrosa och ifall ni klickar på dom blir dom lila-aktiga. Men jag kan inget om koder och liknande, så det får vara tills någon kan hjälpa mig.

Black and White
Not much

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Skyller på det fina vädret. Den här veckan har jag ätit och suttit ute mesta av tiden. I måndags träffade jag Amanda och Josse, annars har jag inte gjort speciellt mycket.

Really nice

I fredags var det fest hos Lisa. Det var trevligt, men jag var skapligt sliten dagen efter. Idag har jag njutit av solen, känns inte som jag är i Sverige just nu. Varmt som in i helvete, men skönt.

Back again

Nu är jag tillbaka igen. Kom hem på eftermiddagen igår. Jag har haft det riktigt trevligt borta på Irland. Ska berätta mer om det någon annan dag, för nu är det dags för mig att sova.

RSS 2.0