Sjuk.

Hej, har inte orkat skriva tidigare idag. Är sjuk, orkar inte göra någonting, har ont i hela kroppen och får inte använda linserna när jag är förskyld så mitt huvud håller på att sprängas. Förlåt om jag klagar. Men jag kommer nog bli frisk snart hoppas jag..
Idag har jag mest legat i sängen och slappat.  Jag kollade på Mama Mia med mamma och pappa också, härlig film :)
Hoppas ni har haft en bra dag, nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!

Amanda.

Godkväll.. Haha, nu sitter jag här inne på mitt iskalla rum med Amanda och skrattar åt allt möjligt. Vi är lite kvällshyper. Tidigare kollade vi på Let's dance och spelade något spel som heter blokus. Jag förlorade och jag måste erkänna, jag är en väldigt dålig förlorare, sitter och tjurar(fast på skämt såklart) när jag inte vinner.
Amanda ligger i min säng och sjunger, medans jag sitter här och skriver det här och kollar runt i min bilddagbok.

Har lust att gå ut, men det är ju så jäkla kallt ute! Vad kan det vara 6-10 minus grader? Jag vill att det ska bli sommar, så jag kan springa runt i shorts och gladiatorsandaler.

Nu ska vi hitta på något annat att göra, eller kanske sova. För jag är så himla trött, men vi hörs imorgon. Sov så gott!

Äntligen helg!

Fredag. Skönt att det äntligen är helg! Gjorde engelska prov idag, gick väl bra, men inte mer. Är inte nöjd, men vad ska man göra? Jag började ju inte plugga i tid, så jag får skylla mig själv!

Nu sitter jag här vid datorn och har precis käkat lite. Kanske ska träffa Amanda lite senare.
Nästa vecka är det fest(jag är Amandas "ta med en kompis" haha. Om ni förstår vad jag menar?) fan vad jag har längtat!

Skriver lite senare idag, för nu ska jag sitta och sjunga med till låtarna jag lyssnar på och låtsas att jag är bäst i världen på att sjunga. Haha.
Vi hörs!

Trött.

Åååh, vad trött jag är. Sitter och gäspar och ögonen stängs om och om igen. Vill sova men klockan är bara kvart över sju. Haha! Skulle vara skönt att träna nu, kanske skulle bli lite piggare då.
Måste börja plugga engelska nån gång också, som jag nämnde i tidigare inlägg så har jag engelska prov imorgon.

Ska väl försöka plugga nu och försöka låta bli att somna.
Hörs senare!

Dagens bild: Koftan och byxorna(kanske leggings?) är riktigt snygga. Men jag hade nog inte vågat ha såna där byxor på mig,  fast det är riktigt coolt! (Jag hade nog kört enfärgat till dom där byxorna, för mkt "mönster" annars).
 


Prov.

Idag så hade jag prov i franska, gick inte så bra. Tyvärr.. det känns så jävla drygt! För jag vill få bra betyg. Imorgon är det prov i engelska också. Hoppas det går bra, men det går nog hyfsat i alla fall.

Nästa vecka är det nationella prov i svenska. Dom flesta brukar säga att 8an är den jobbigaste perioden under högstadiet. Fan heller! Det är 9an, helt klart.

Sovsågott.

Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag går och lägger mig.
Har försökt plugga franska nu ikväll, gick inte så bra och så kom jag på att jag har engelska prov på fredag, oojoj hur ska det här gå? Får se till att bli bättre med läxorna..
Gick jätte bra på träningen idag, men nu är jag riktigt trött, så jag ska gå och lägga mig. Godnatt, vi hörs imorgon!

Smoothie.

Hejhej! nu sitter jag här och äter, har gjort i ordning en smoothie, älskar att blanda olika frukter och ha lite yoghurt i det. Mums säger jag bara! Hallon+mango+vaniljyoghurt=underbart gott! (extra gott om man blandar i lite vatten).
Borde plugga lite franska nu, har prov imorgon och jag har missat många av franska lektionerna så jag ligger efter. Idag var det hörövning, gick väldigt dåligt, tankarna var på helt annat håll. Det måste gå bra på provet imorgon, annars kommer jag få panik.

Ikväll är det träning, längtar!

Smink.


Max factor- False lash effect.
Mabyelline- Colossal volum express.

Två skit bra mascaror. En sak som jag gillar extra mycket med Max factor mascaror är att dom finns i färgen "svartbrun" vilket passar mig bättre än en riktig mörk. Blir väldigt lätt så att jag ser översminkad ut med svart mascara.
Båda dom här hör till mina favoriter.. värda att testa!
Kostar runt 130-170 kr.

Franska.

Hej igen! Nu sitter jag här framför datorn och pluggar franska, går väl sådär.. kanske inte en sån bra idé att sitta här och plugga men det var helt knäpptyst i köket så där orkade jag inte sitta. Brukar inte kunna koncentrera mig då.

Jag har bestämt mig för att försöka strunta i allt dåligt och tänka på allt positivt istället. Jag vill ju såklart att det här året ska bli bra, inte gå och deppa, så från och med nu ska jag bara tänka på allt bra och stänga ute dom dåliga tankarna!
Allt som har hänt ska jag lämna bakom mig, det tillhör 2008, nu är det ett nytt år och det blir vad man gör det till, right?

Nu måste jag fortsätta plugga!

15.52

Hej! Nu är jag hemma igen, eller har varit det ett tag. Idag har det varit en ganska jobbig dag. Försöker hålla humöret uppe, men hur lätt är det när man får höra saker som sårar mig ordentligt mycket. Borde inte bry mig ett dugg. Men tar åt mig ändå, jag vet ju själv att jag är inte är en sån... jag är ingen slampa.
En del tänker inte på vad dom säger, det bara flyger ur dom. Nu vet jag i alla fall vem jag inte längre kan lita på, tyvärr, trodde det gick att lita på henne.

Tänk vad bra allt hade varit om jag kunde spola tillbaka tiden, allt hade blivit bra då.
Kommer skriva fler inlägg senare idag, men nu ska jag skrika med till musiken och peppa mig själv att må bra och inte ta åt mig av allt skit snack!


21.54 Time to go to bed.

Nej, jag är ingen surpuppa. Som jag kanske verkade vara i förra inlägget jag är trött och gnällig, så ni får ursäkta mig :)
Nu ska jag gå och sova, godnatt sov så gott .


Personligt.

Det sägs att tiden läkar alla sår. Det är sant, men jag orkar inte vänta. Jag vill att det ska gå snabbt. Att jag ska kunna komma över saker som hänt på en vecka, det är omöjligt. Jag vet. Men det är så jag vill ha det. Varje gång jag känner mitt hjärta klappa extra när jag tänker på det som var, blir jag irreterad. Förbannad på mig själv.

Så här ska det inte vara, tänker jag. Jag ska vara stark, inte bryta ihop. För jag är fortfarande en stjärna med eller utan dig "Im still a rock star. I've got my rock moves and I dont need you". Den texten kommer från låten "So what" av Pink. Den stärker mig varje gång jag tvivlar på mig själv. Försöker tänka positvit, det funkar för det mesta. Pressar tillbaka tårarna, de få gånger de kommer. För dom har slutat, gett upp. Dom förstår att dom inte gör någon nytta längre. Jag hatar att gråta, det är då jag känner mig som svagast.

Jag blottar mina tankar just nu, jag delar med mig, men det är därför jag startade den här bloggen, för att skriva av mig.
Egentligen är jag inte ledsen över att jag försöker gå vidare, det är jag stolt över.

Nu ska jag berätta mer om den stora anledningen till att jag skriver det här.

Det jag är arg över är alla de gånger jag tar åt mig av all skit folk har att komma med, det här har inte med början att göra. Det här handlar om det jag får gå igenom. Att bli kallad elaka saker av en kille som själv har dåligt självförtroende, det vet jag. Han spelar tuff, men inombords är han svag. Jag bryr mig inte om vad han säger, hans åsikt räknas inte. Den är oviktig, men jag kan omöjligt bara stå och kolla på när jag blir behandlad som skit. Det går bara inte. Jag måste säga ifrån.

Det är det jag gör nu, säger ifrån. Det här är till alla er som någon gång blivit behandlade illa utan anledning.

Pimp my style.



Shit! Ge mig! Dame vad snyggt! Så här önskar jag att hade sätt ut idag, fast bytit ut strumpbyxorna till något mer täckande(och klänningen är väl lite för kort för att ha i skolan, annars helt underbart). Kläderna är så snygga och sminket är riktigt coolt.
www.lookbook.nu.

Måndag.

Fyfan vad trött jag är! Försöker sitta här och komma på något att skriva, men hjärnan är helt tom. Allt jag skriver blir helt oklart(otydligt)och ingen skulle förstå vad jag menar.
Idag fick jag i linserna på en gång, känns bra. Kanske börjar vänja mig med dom nu, för jag vägrar skaffa glasögon. Jag i glasögon? Haha bara tanken får mig att skratta högt.
Vädret idag är riktigt kasst, jag blir riktigt deppig av det. Grått och blött. Nej nu får det ta och blir vår!
Längtar tills man ser vitsipporna och blåsipporna växa fram och känna solens värme på kroppen. Men snart är det sportlov och då ska jag(äntligen) till Irland, har längtat ihjäl mig ett bra tag nu. 4 veckor kvar.

Jag ska bli bättre på att skriva inlägg, jag lovar..
Har börjat tänka på mina nyårslöften nu, när jag sitter här framför datorn som surrar.
- Börja komma i tid.
- Börja träna(mer).
- Blir mer social.
Resten är för personliga, så dom väljer jag att inte nämna här.

Nu måste jag plugga franska. See you later.

Innebandy.

Jag är dålig på att uppdatera, bara så ni vet. Så förvänta er inte ett inlägg varje dag. Haha!

Igår var Jag och Amanda och kollade på Fridas innebandy match, Sala mot Forsby. Första gången någon av oss såg en av Fridas matcher, så det var riktigt kul. Sala kämpade på bra! Domarna däremot tyckte jag dömde matchen dåligt, verkade nästan som Forsby betalat dom. Men.. men. Det är min åsikt. Matchen slutade med 2-2.

Efter matchen gick vi hem till Amanda ett tag, då krånglade min (jävla) lins igen. Fast så är det väl, är man nybörjare så är man. Jag lär mig nog hur man ska göra snart. Så då gick jag hem och fixa den och åt.
På kvällen gick vi runt halva Sala.. synd att det var tråkigt väder, snöblandat regn är inte härligt!

Snart ska jag plugga franska, ligger långt efter alla andra i min franska grupp och vi har prov på torsdag. Det kommer nog gå ganska bra, men är nervös. Fast det är jag jämt innan prov.

Nu.. ska jag fixa något att käka, vi hörs senare. Byebye.


Godmorgon.

Igår så var jag och Amanda ute och gick, i nästan två timmar. Var superskönt att gå ut och gå och inte ha bestämt vart man ska gå, utan går bara tills benen känns supervarma och fötterna lite trötta. När vi kom hem till mig igen, koka vi te, åt vindruvor och kollade på Let's dance. Blondinbella åkte ut. Fast jag måste erkänna att jag hade saknat att se alla Kittys roliga klänningar, om hon hade åkt ut.
Första veckan hade hon temat fruktsallad, nästa vecka temat godis och den här gången "sjöman".

Idag ska Jag och Amanda kolla på Fridas innebandymatch, blir första gången jag ser henne spela. Ganska sjukt egentligen.. för hon har spelat i flera år.
Hoppas ni vinner!

Nu ska jag ta en dusch, vi hörs senare!

Hej igen!

Har inte skrivit på ett tag nu, känns det som. Så ska väl slänga in ett inlägg nu.
Det har varit en riktigt kass dag idag. Allt känns så jobbigt, jag vill bara försvinna och komma tillbaka när alla omogna jävlar har vuxit upp och börjat förstå att man inte kan behandla folk illa och göra massa dumma saker hela tiden.
Förstår mig inte på folk som håller på att trycka ner andra för att må bättre.

Nu ska jag käka, är väldigt hungrig efter träningen, körde på ganska hårt idag. Men det är kul! Jag älskar träning!
Längtar till våren, för då kan jag börja klä mig snyggt igen, för jag har inte gjort det på ett tag. Känner mig så tråkig. Vill börja klä mig tunt och färgglatt.

Hejdå, vi hörs igen.. snart!


Bloggande.



Hej! Nu ska jag börja blogga igen, på fullt allvar den här gången. För jag älskar verkligen att "skriva av mig" och tycker om bloggar överhuvudtaget.
Idag så har jag pluggat genetik, färgat ögonbrynen och träffat Amanda.
Tjejen på bilder här uppe har en riktigt snygg stil, hade gärna kopierat stilen rakt av, allt utom cigaretten, för jag röker ju inte. Bilden kommer från www.lookbook.nu.
Jag behöver nog mycket hjälp med min bloggdesign för sånt suger jag verkligen totallt på!
Nu ska jag lägga en ansiksmask, dricka en kopp te och sitta här och slappa.
Vi hörs!

RSS 2.0