Dresses and suits

Jag var ner på stan och kollade på balen idag. Alla var jättefina i sina klänningar och kostymer. De stora trenderna var: lila, blått, mörkgrönt/olivgrönt och rosa.
Om två år är det min tur.

HAHAHAHA

"Fina irländare och gamla greker
Chillar runt och bara steker
När livet är kefft och du mår piss
Vill du bara ha en dans à la Chris
Luda juckar och svänger sina hips
I jämförelse har du helkroppsgips
Allt som krävs är en gnutta alkohol
innan Luda kör en lapdance för Paul
Armen svänger och kläderna kastas
Chris e galen, gormar: Här ska bastas!
I bastun kliar sig Luda i nacken
och undrar var fan är dom andra packen?"

 
Det där är beskrivningen för en grupp (på fb) som är tillängnad till min brorsa.
Jag håller på att dö av skratt.


Blue jacket blue jeans


11.59

Idag ska jag gå och kolla på skolans bal för studenterna. Är alltid kul att se vad folk har på sig, hur dom har sminkat sig, hur dom har fixat håret och vad dom åker dit med. Men det är morsdag idag också, så det ska firas det med.


And the winner is..

Germany!

I see you all over me

Ulimata "I wanna fuck you" låten: In my head. Bara så ni vet.


Celebrate

Fredagen firades genom vattenpipa och regnbåge. Lördagen firas genom att inte göra något speciellt alls. Because people are anti social.

What I'm doing right know



HOT



Skit snygga örhängen från Lindex.

Excited

Idag var jag till tandläkaren på morgonen, det gick bra. Idag fick jag veta att jag fick G på genetik provet. Idag var jag trött. Idag var jag osminkad. Men dagens största händelse var snacket om en framtida klassfest, med temat: klä ut dig till något som börjar på samma sak som ditt namn. I mitt fall t.ex en röv. Dåligt exempel, but I think you got the point.
Jag är upprymd. Jag längtar.

Hair, mouth, eyes, body and fridge.

Håret är extra blont. Munnen är vriden uppåt. Ögonen är sömninga. Kroppen är klädd i pyjamas och i kylen finns det cider. Ungefär så är min tankebana just nu. Bon nuite.


Pleased

Idag var det friluftsdag och jag var med i femkampen. De olika grenarna var: dragkamp, beachvolleyboll, ätartävling, säckhoppning och paddling. Det var riktigt kul.

Har varit till frisören idag också och klippt håret och slingat det. Blev väldigt lyckat, är riktigt riktigt nöjd.


Over and out

Nu är det värsta med den här veckan över. Det gick inte helt åt helvete med talet, men det gick inte som jag ville. Däremot gick det väldigt bra på nationella i engelska. Imorgon är det friluftsdag (aka: slippa skolarbeten dagen) jag ska delta i fenkampen och hoppas att det kommer vara kul. Jag ska även till frisören och klippa/slinga mig. Jag ser framemot slingorna, men det gör inte plånboken. Nu ska jag gå och lägga mig, så det här blir dagens enda och sista inlägg. Godnatt.


I'm deeeeead

Nu ska jag gå och däcka i min säng och hoppas att det sker ett mirakel. Godnatt people.

Pain

Idag mår jag inte vidare bra. Är trött, sur och stressad som in i helvete. Försöker slappna av, men det går inte. Jävla skolarbeten. Varför ska dom sista veckorna i skolan alltid vara a pain in the ass? Mitt hjärta slår trippla slag känns det som, får jag en hjärtattack är det fan skolans fel. (Ja, jag överdriver, men som jag sa: Jag är sur.)

Random picture



Älskar skorna. Älskar skjortan.


Stuck, fuck.

Jag kommer ingenstans med mitt tal om Irland. I'm stuck. Jag har faktan, jag vet vad jag vill säga. Men på något konstigt sätt kan jag inte få ner det i en text. Får jobba med det lite senare.

Ska snart kolla på 16 and pregnant. Efter det är det Gossip Girl.

Right this moment

Nu sitter jag här och dricker mitt underbara röda te, med honung, citron och kanel. Ja, kanel. Det är jättegott.


Miss Study hard.

Jävlar vad det här kommer bli en pluggdag. Har genetikprov imorgon, måste skriva klart mitt tal om Irland (som jag knappt har börjat på) och skriva ett "hemma hos reportage". Nu ska jag fixa en kopp rött te, äta ett äpple och fortsätta plugga.

Live life

Det var kul igår. Inte något röj direkt, men kul var det. Men sen bestämde sig min hjärna att stänga av helt och hållet och vara helt död. Måste sett lite roligt ut när jag satt i trappan och stirrade ut i luften.

Det bästa av allt var att jag inte hade någon tid jag skulle vara hemma, kom hem ungefär vid två. Det kanske inte låter så otroligt, men det är det. Mina föräldrar sa bara "kom inte hem för sent". Fast att pappa satt uppe och vänta kanske säger något det. Men det skiter jag i. Tänker bara dränka mig i nöjet att inte ha något tid att hålla mig till. Det kallas: att leva livet.


Before the party

Nu håller jag på att sminka mig och lyssna på hög musik för att tagga inför festen. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, men det löser sig. För det är fest. Det är fucking party!

Nude

Jag går nog naken till festen, dom sa ju att det var okej. So why not?

Party with..no clothes?

Ikväll är det fest (som jag nämde igår) och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ska rota igenom garderoben och hoppas på att jag hittar något som tilltalar mig på en gång. Annars blir det kanske skjorta och buister om jag vågar. Om det blir så får ni se det, tänker ta med kameran ikväll.

What I'm doing..

Vädret är helt underbart idag också, har legat ute och sola i några timmar. Nu sitter jag här vid datorn och läser bloggar, lyssnar på musik och väntar med att tvätta ur hårinpackningen.


There will be

Imorgon blir det skratt. Imorgon blir det skämt. Imorgon blir det "jag har aldrig".
Imorgon blir det party hard.

Inspiration



Sminket. Transparent. Kavaljen. Hängslen. Skärpen. One word: Great.

Eat, Tan And Laugh

Den här veckan har gått jätte fort. Känns inte som det är fredag. Idag har jag i alla fall gjort ett matteprov, solat, ätit och skrattat. Nu ska jag fixa lite bilder som jag ska lägga ut här på bloggen senare och äta.

Happy

Vädret är underbart idag. Hoppas det håller i sig. Just nu sitter jag på svenskan och j.o.b.b.a.r.

Swedish class

Sitter på svenskan och försöker skriva ett tal om Irland, går inte speciellt bra måste jag erkänna. Men håll tummarna, för nästa vecka ska jag stå inför klassen och prata om det. Fast jag håller mig positiv, det kommer säkert gå bra.

Silver



Nit ringarna ser precis ut som mina nya från Lindex (som jag hade på mig idag).  Har blivit ringnarkoman nu också.


You say Norway I say Rebecca

Idag är det 17 maj. Idag är det Norges nationaldag. Idag är det min namnsdag.

Sunny sunny day

Idag är vädret underbart (som i lördags). Nu är sommaren på väg. *näve upp i luften och skriker yeah*. Just nu kan det inte bli mycket bättre (och nej jag är inte schizo.)

Black Lace

Medans jag håller på att färga mina ögonbryn tog jag kort på ett av mina senaste köp, min nya buister (för er som inte vet vad det är, är det ungefär en "bh-korsett" om det säger er något). Här är den i alla fall:


Working on it

Idag har varit den sämsta dagen på länge. Men jag jobbar på att göra den bättre just nu. Sitter och hoppas på bättre tider och undrar vad fan det fina vädret tog vägen. Ska snart lägga en ansiksmask, ta ett fotbad, ta en dusch och skita i allt och alla. Life will be better.

Uppsala

Var till Uppsala idag och shoppade student kläder med Brorsan, han var stilig i sin kostym ska ni veta. Han köpte lite andra kläder också som jag älskar, trodde aldrig jag skulle få se honom i något sånt. Jag själv köpte en kjol, en klänning, ett linne och ett par skor (som var på rea). Jag är nöjd.

Solen skiner idag också och det är VARMT vilket gör mig extra glad.

Fu ck

Jag har tråkigt. Jag har så tråkigt att jag skulle kunna ta sömntabletter och gå och lägga mig. Jag har så tråkigt att jag nästan blir tårögd. Jag har så tråkigt att jag nästan får en ångestattack. Så tråkigt har jag.


.

Kollade nyss på senaste avsnittet av Vampire Diaries. Det var ett av dom bästa hitills. Innan det var jag ner på stan och shoppade lite och när jag kom hem åt vi tacos. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Today I have..

Idag har jag slappat, ätit och klippt sönder en gammal t-shirt, ska ta kort på den senare så ni får se resultatet. Ska ner på stan lite senare och göra en synundersökning (igen). Efter det har jag ingen aning om vad jag ska göra.

400

Jag lagt ut totallt 400 inlägg nu. Bara så ni vet.
Nu ska jag sätta mig framför tv:n äta något gott och sen ska jag sova. Godnatt.


Love it



Jag älskar den här bilden. Sminket är underbart.

Very normal

Jag fick mig ett gott skratt nyss. Min brorsa hade loggat in på min msn (jag har mitt lösenord och allt skrivet redan, så det är bara att logga in) och skrev "Jag har vårtor i min näsa idag". Det var ju normalt.

Change of plans

Gymmet var stängt idag så jag och bodybuildern drog ut och gick i 75 minuter i stället, i det härliga regnet. Var helt blöt när jag kom hem men härligt var det. Mina ben känns trötta, men jag älskar den känslan, känslan av att musklerna har jobbat. Ska försöka dra ut bodybuildern på lördag också.

The Bodybuilder

Idag är det torsdag och det innebär ett gympass med Miss Bodybuilder (aka Josse). Ska snart ladda upp med en ordentlig frukost och sms:a min träningspartner och fråga när vi ska gymma.

Sleepy

Jag är jätte trött. Vet inte om det beror på att jag slappnar av nu, för den här veckan har varit stressig eller för att jag helt enkelt bara är dödstrött. Blir i vilket fall som helst en tidig kväll för mig idag. Ska kolla klart på Grey's sen ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Godnatt people.


Like a doll

Håret. Skorna. Ögonbrynen. You like? I LOVE.




Finally

Nu är den här skolveckan slut. Det är riktigt skönt. Har nyss kollat klart på Biggest Loser och klockan nio ska jag kolla på Grey's.

Strikes again

Jag har hittat en låttext som passar mig perfekt. "Big mouth strikes again". Väldigt passande.


"Bigmouth la da dum da da
Bigmouth la da da da, bigmouth strikes again
And I've got no right to take my place
In the human race
Oh
Bigmouth la da dum da da
Bigmouth la da da da
Bigmouth strikes again
And I've got no right to take my place
In the human race"




Eyeliner



Drama. Black. Edgy. The way I like it.


I'm amazed

Jag fick värsta chocken nyss. Pappa kom in på mitt rum och ställde sig bredvid mig (här vid datorn) och blev helt tyst. Jag undrar vad han höll på med och då sa han "Jag försöker lyssna". Låten som spelades trodde jag som vanligt att han skulle hata, men han gillade den. Otroligt nog.

Nailpolish

Jag försökte nyss måla på ett fint nagellack på mina nyfilade naglar. Det gick åt helvete. Jag som såg fram emot att ha himmelsblå naglar. Det finns ett talessätt "träning ger färdighet" kan inte påstå att jag märker av det just nu.

Backless



Jag vill springa runt i en kort klänning med bar rygg, som ser ut som den här.
Den har ALLT. Den är kort, den har bar rygg, den har volanger och den är blommig. LOVE IT.

Fuck it

Nu skiter jag i det här. Jag ska ställa mig upp inför klassen och säga "Irland är en ö i Atlanten. Dom pratar engelska, era idioter och ALLA har inte rött hår. Nu vet ni det".

Update: Nu har jag skrivt några meningar.

Sunday evening

Idag har jag varit ute i det fina vädret, kollat på tv, pluggat franska glosor, ätit, skrikit. Just nu håller jag på min söndags rutin vilket innebär: ansiksmask och slappna av. Idag testar jag "Deep down detox mask" (den orange på kicks). Än så länge känns den riktigt skön, luktar gott och känns avslappnande. Nu ska jag försöka skriva mitt tal om Irland.

Tattoo



Tatueringar med text är fint. När jag ska tatuera mig (någon gång i framtiden) ska jag ha en text, som betyder något speciellt för mig. Jag har redan en del på hjärnan men det kommer ta lång tid innan jag bestämmer mig. En av dom jag gillar är ett citat från Shakespears "Romeo och Julia".

Take it easy

Idag är det söndag och det innebär bra tv-kväll men även att det är skola imorgon. Ser inte fram emot den här veckan, massa läxor, nationellt prov i franska och massa annat. Men jag får helt enkelt ta det lugnt och försöka att inte stressa upp mig. Good luck.

20.54

Har nyss kollat lite på Bella&Tyra show. Det är ett bra program att kolla på om man inte har något annat att göra.
Nu ska jag kanske kolla på en film och hitta något gott att äta (och med gott menar jag inte godis och sånt skit.)


In love with

Nu har jag lugnat ner mig. Lite mode bilder (från bloggar) och musik är allt som behövdes. Hittade massa bilder som jag blev helt förälskad i. Här är en av dom.


WTFUCKING SHIT

Det här är fan helt sjukt. Klockan är 17.00 på en lördagskväll (!!!!) och jag sitter framför datorn och håller på att få en liten ångestattack. Jag vet man brukar inte dra ut vid den här tiden, men saken är den att enda stället jag kommer dra till ikväll är sängen för att sova. That fucking sucks. Har lust att ta en klunk och slänga mig på golvet och skrika med till låten "blah blah blah".

Irish breakfast

Åt nyss "Irish breakfast" som består av bacon, äggröra och lite mer saker om man vill ha det. Mums.

Pattern


DAGENS INSPIRATIONS BILD.

Later

Jag gick och la mig tidigt igår och gick upp tidigt imorse. Har precis läst igenom massa bloggar och fått inspiration till smink, smycken och kläder. Det är alltid kul. Ska knäppa kort på mina senaste smycken lite senare.


Allowed

Det borde inte vara tillåtet att ha så tråkigt som jag har just nu. Har nyss kollat klart på senaste avsnittet av Vampire Diaries och nu har jag ingenting att göra. Antingen hittar jag på något eller så går jag och lägger mig. Lutar mot det sista.

American style

Som ni kanske har märkt är "American high school" trenden riktigt stor just nu.
Här kommer i alla fall bilder såna klädesplagg (som ser riktigt bekväma ut). Gillar dom långärmade tröjorna med nummer på. Resten är inte riktigt min stil.


alla plagg kommer från topshop.com

I'm alive

Josse är jäkligt snygg idag, hälsar hon. 

I'm alive. Det gick bra på gymmet igår, har lite träningsvärk.
Hoppas jag inte får mer ont i helgen (peppar peppar).
För idag är det fredag och det innebär att Josse ska få pöka, det är härligt det.

Off I go

Nu sitter jag här och laddar inför ett träningpass, har inte gymmat på flera veckor nu och det känns kasst. Äter havregrynsgröt, lyssnar på hög musik och sms:ar med min träningspartner Josse. Off we go.

Update: Om jag inte skriver något mer ikväll beror det på att jag är död.


It will be fine

Imorgon har jag omprov i biologi och jag har lite panik över det. Har inte pluggat något, jag mår illa och är super trött. Men det löser sig. Det måste det göra. Nu ska jag läsa senaste CHIC, sen ska jag gå och lägga mig och försöka slappna av. Godnatt.

Keeping my fingers crossed

Crap. Har börjat må illa igen och måste orka gå till skolan imorgon för att se vad jag fick för resultat på franskaprovet. Hoppas det löser sig.

Snart ska jag kolla på Biggest Loser och Grey's.

Drugs

För några dagar sen knäppte jag kort på min armbandssamling (dom som jag använder mest, har fler). Jag ÄLSKAR armband. It's my drug.




Hair

Mitt hår är helt underbart mjukt nu efter att jag hade i hårínpackningen i ungefär två timmar. På tal om hår, nu är det inte många veckor kvar tills jag ska slinga håret. Längtar som fan.


Pictures




bilder från lite olika amerikanska bloggar.

Underbara bilder. Jävligt underbara bilder. Inspiration till tusen. Je t'aime.

Right now

Blev ingen skola för min del idag. Mådde piss när jag vaknade, men det är bättre nu.
Jag sitter här med hårinpackning för fullt i håret, lyssnar på musik och läser lite bloggar.


Suck on that

Jag fick världens jävla komplimang av min bild lärare nyss. Hade målat klart en bild. Läraren kommer fram.
Rebecca: Jag är klar nu.
Läraren: Åh vad fin. Du jobbar på bra nu Rebecca.
Haha in your face suckers!

Monroe and Hepburn

Knäppte nyss kort på saker i mitt rum. Det här är mina favorit tavlor.
Har redigerar om dom lite, t.ex ljuset och färgerna.




Ikväll ska jag kolla på reprisen av Cougar town och efter det är det Gossip Girl (passande med en bild på Hepburn då det är Blair's "favorit")

Guess what?

Gissa vad jag gjorde nyss? Ni kommer aldrig kunna lista ut det. Jag, Rebecca STÄDADE. Hittade massa gamla saker, t.ex en gammal dagbok, ett papper med "hemligt språk" som jag och min bästis på lågstadiet hade skrivit och gamla smycken.

TDF

To die for. Todays fingers. Totally dangerously fab.



Hide

Godmorgon solstrålar. Jag har själv varit uppe i ungefär en och en halv timme nu och sitter och funderar över massa skit. Känner för att stanna hemma hela veckan och gömma mig inne på mitt rum. Allt är bara fucked up just nu.


2009



En vacker solnedgång-Thassos sommaren 2009.

No pics

Jag måste börja ta kort. Knäppte inga kort på nyår och inga kort igår kväll. Jag ska bättra mig, vill ju ha kvar kort som minnen. Bara för det ska jag försöka lägga upp lite kort här ikväll. Nu till något helt annat, jag är totallt nere ikväll. Vet inte om det beror på skamkänslor eller att jag helt enkelt är uttråkad.


Movie night

Ikväll blir det nog en hemmakväll med någon film. Om det inte händer något annat det vill säga. Har nyss kollat på senast avsnittet av Vampire Diaries och käkat fruktsallad.

Crazy night

Valborg gick vilt till. Lite för vilt. Fast som man brukar säga, tredje gången gillt. Nu har jag lärt mig en läxa. Det var riktigt trevligt med god mat, bra sällskap, härlig stämning och goda skratt. Sen att jag aldrig kom ner på stan är en helt annan historia.

RSS 2.0